Miből mennyit és mit vigyek magammal első nemzetközi kamionos fuvaromra?
Figyelt kérdés
Gartner-hez megyek dolgozni februártól, az első hónapokban négykézbe. Mit vigyek magammal? Gondolom kaja.. konzervek ilyen mini gázrezsó edények... elegendő ruha.. Pénzt is kéne váltani gondolom de nem tudom milyet és mennyit? Válaszokat előre is köszönöm :)2017. jan. 23. 10:14
1/3 anonim válasza:
Én is hamarosan kezdem a nemzetközizést és nekem azt javasolták hogy hívjam fel a betanítót, hogy mit vigyek mert lehet pl megengedi hogy használd a gázrezsóját neked csak palackot kell vinni. Pénzt természetesen eurót válts, ha 4/1-be mész akkor egy 150-200 euró jó ha van nálad.
2/3 anonim válasza:
A kamionnal fontos a potot vidd magaddal :)
3/3 anonim válasza:
Ami a legfontosabb, az a hagyma és a bab :) amúgy ruhákat, evőeszköz, egy kisebb lábas, serpenyő, rezsó, palack, konzervek, tisztálkodási dolgok, euró, bankkártya, magnézium pezsgőtabl, kálcium pezsgő tabl. Én már nem hordok ilyen sok mindent magammal, mert sokfelé vannak barátnőim, akik útközbe meglátogatnak a pályapihenőkbe, hoznak főtt kaját, ezt-azt. Idővel majd te is kialakítod a kis kapcsolataidat :) sok sikert a kamionozáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!