Ha 6 hét elteltével sem jött VÉDA-csekk, akkor elképzelhető, hogy megúsztam?
igen igen, a kommentem megírása után vettem észre, hogy friss a téma.
Légy szíves majd írd már meg, hogy alakult azt is ha nem kaptál és letelt a 25 nap! Köszönöm!
7 hét eltelt.
Ma jövök haza este 6-kor. Nézem a postaládát: Tértivevényes értesítés hivatalos irat érkezéséről. Kis-híján megállt bennem az ütő. Na, mondom mégis megjött a csekk.
Egyedül az volt gyanús, hogy azt hittem ezek a csekkek a rendőrségtől jönnek, ezen pedig a polgármesteri hivatal volt feladóként. De úgy gondoltam csak a büntetés lehet, mert más ügyem nincs a polgármesteri hivatallal.
Megyek vissza a postára sötétben, zuhogó esőben, hogy átvegyem. Azt gondoltam minden rosszban van valami jó: legalább az a jó dolog meglesz benne, hogy kifizetem rögtön a csekket és nem nyomaszt tovább ez a dolog elfelejthetem.
Átveszem, személyi igazolvány, aláírás két helyen, hogy átvettem.
Fölbontom a levetet: gépjárműadó!!! :D
Hogy ezt mért így küldték, fogalmam sincs. Eddig minden évben csak simán bedobták a levelet mint a többi számlát. Most meg a frászt hozták rám ezzel. :)
Tehát a lényeg: 50 nap elteltével továbbra sem kaptam csekket.
Eltelt 11 hét.
Tehát a 70 napon is bőven túl vagyok. Nem jött semmi. Én sem értem hogy... az első hetekben meg voltam győződve róla, hogy már biztos a postásnál van az 50.000Ft-os csekkem. Év eleje óta ezen görcsöltem, de csak nem jött semmi... Mindegy. Most már szerintem azért tényleg kicsi rá az esély hogy bármit is küldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!