Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha 6 hét elteltével sem jött...

Ha 6 hét elteltével sem jött VÉDA-csekk, akkor elképzelhető, hogy megúsztam?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy 6 hét az ügyintézési határidő és a posta is lehet lassú, így még jöhet, de azt olvastam, hogy általában 3-4 hét alatt ki szokták küldeni a csekket.
2017. febr. 17. 12:15
1 2
 11/18 anonim válasza:

igen igen, a kommentem megírása után vettem észre, hogy friss a téma.

Légy szíves majd írd már meg, hogy alakult azt is ha nem kaptál és letelt a 25 nap! Köszönöm!

2017. febr. 20. 13:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Rendben.
2017. febr. 20. 14:51
 13/18 A kérdező kommentje:

7 hét eltelt.

Ma jövök haza este 6-kor. Nézem a postaládát: Tértivevényes értesítés hivatalos irat érkezéséről. Kis-híján megállt bennem az ütő. Na, mondom mégis megjött a csekk.

Egyedül az volt gyanús, hogy azt hittem ezek a csekkek a rendőrségtől jönnek, ezen pedig a polgármesteri hivatal volt feladóként. De úgy gondoltam csak a büntetés lehet, mert más ügyem nincs a polgármesteri hivatallal.

Megyek vissza a postára sötétben, zuhogó esőben, hogy átvegyem. Azt gondoltam minden rosszban van valami jó: legalább az a jó dolog meglesz benne, hogy kifizetem rögtön a csekket és nem nyomaszt tovább ez a dolog elfelejthetem.

Átveszem, személyi igazolvány, aláírás két helyen, hogy átvettem.

Fölbontom a levetet: gépjárműadó!!! :D

Hogy ezt mért így küldték, fogalmam sincs. Eddig minden évben csak simán bedobták a levelet mint a többi számlát. Most meg a frászt hozták rám ezzel. :)

Tehát a lényeg: 50 nap elteltével továbbra sem kaptam csekket.

2017. febr. 24. 18:31
 14/18 A kérdező kommentje:
8. hét lement - nincs csekk.
2017. márc. 3. 18:08
 15/18 anonim válasza:
Mégegyszer köszi! nálam is már eltelt 1 hónap úgy néz ki megússzuk! :D
2017. márc. 7. 14:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Remélem. :)
2017. márc. 7. 19:18
 17/18 A kérdező kommentje:

Eltelt 11 hét.

Tehát a 70 napon is bőven túl vagyok. Nem jött semmi. Én sem értem hogy... az első hetekben meg voltam győződve róla, hogy már biztos a postásnál van az 50.000Ft-os csekkem. Év eleje óta ezen görcsöltem, de csak nem jött semmi... Mindegy. Most már szerintem azért tényleg kicsi rá az esély hogy bármit is küldenek.

2017. márc. 24. 19:27
 18/18 anonim válasza:
Köszönöm válaszod! akkor már biztos nem fogsz csekket kapni! Én is túl vagyok 57 napon és semmi... amúgy utánna érdeklődtem és mindenki azt mondta max egy hónap de általában 2-3 hét alatt kijön a csekk akármilyen kihágás esetén!
2017. márc. 27. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!