Mi volt eddig a legdurvább baki vagy szabálysértés amit közúton láttatok?
A legdurvább? amikor egy évtizedek óta használt kétirányú utcába behajtottam a napokkal előbb kitett behajtani tilos tábla ellenére..a feleségem mellettem ült...na az ő hangos nevetése jobban fájt minden büntetésnél..
más bajával nem foglalkozom.
Aminek részese is voltam az volt, amikor egy autó rámdudált a járdán (!).
Jobbra kanyarodott volna, a lámpa tilos volt. Felhajtot a járdára, ráfeküdt a dudára miattam, majd nagy sebességgel bevágott a szabályosan közlekedők elé.
Aminek viszont tapsikoltam: M0-án vagy kétszázzal szlalomozó ment el tőlem jobbra. Az előttem lévő kocsiból kinyúlt egy kéz, feldobott a tetőre egy kék villogót, s hangos szirénázással utána indult.
Láttam már jópár dolgot, maradjunk annyiban hogy aki átlátja a forgalmat és körültekintően, de direkt tesz valami szabálytalanságot azzal nincsen gond, a bénákkal viszont annál inkább.
Szóval ami elég maradandó: angol szőke nő Angliában, sosem járt a szigeten kívül, tehát nem mondhatjuk hogy megzavarja az állandó fordìtott közlekedés:
Ment a saját sávjában, majd a körforgalom előtt a záróvonalon áttért a szembesávba, kicsit bepánikolt hogy most akkor mi, merre, hogy megy, mi ez a körforgalomszerű dolog, majd az utolsó pillanatban a padka előtt visszarántotta a saját sávba.
Üres volt az út, nem lett baj, de ijesztő hogy elképzelése sincs hogy melyik sáv merre megy, ilyenek közlekednek mellettünk és sajnos ez nincs ráírva a kocsira hogy minimum 20 méteres tácot tartsunk tőle
Durva mikor jobbra tartasz és a jobboldaladon elmegy valaki :D
- bmw-s bement rükvercbe a körforgalomba, majd kézifékkel csúszva megfordult és kihajtott. Tök menő volt. :D
másik:
- M6-on a belső sávra ki volt írva, hogy megszűnik, mert különféle munkagépek álltak ott, de volt egy kb. 100 méteres szakasz, ahol üres volt, nem álltak munkagépek.
Tömött sor volt a külsőben, kb. 90-nel és egy fordos ökör elkezdte előzni a sort. Majdnem felkenődőtt a következő munkagépre, épphogy befért. 3-4 autót kényszerített erős fékezésre, csaknem tömegbalesetet okozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!