Nmjman kérdése:
Tapolcán igazoltatott egy rendőr aki szabálysértésekkel vádolt meg amiket nem ismertem el. A mai nap folyamán kaptam egy levelet amiben nincs semmi. Egyik A4es papíron a nevem címem van a másikon valami melléklet de értelmezhetetlen. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 20:13
1/6 anonim válasza:
Honnan kaptad?
Másnak is értelmezhetetlen, vagy csak neked?
2/6 anonim válasza:
először is, a borítékot a postás hozta, vagy a mikulás?
volt-e rajta bélyegző, feladó? ha valami támpontot találsz, ballagj be a yardra, és mondd el a problémád..akkor kiderül, hogy szopat-e valaki..a rendőrség nem így intézkedik.
személyesen tisztázd le, nem esznek meg..
3/6 A kérdező kommentje:
Egy táblázat van a mellékletben amiben kettő szabálysértési paragrafus van (gondolom az állítólag elkövetett szabálytalanságról) online is letöltöttem a dokumentumot de ott sincs bent több.
Elektronikus aláírás van rajt... Tértivevényesen jött a tapolcai rendőrségről és a feladónál pecsét van.
Ennyit tudok róla mondani
2016. dec. 15. 10:30
4/6 anonim válasza:
Menj be vele a tapolcai rendőrségre. Kérdezz utána,mondd el a problémádat és kiderül
5/6 anonim válasza:
Meg fognak büntetni. A rendőr jószág igy működik, felveszi a szolgálatot és megkapja, hogy mennyi büntetést kell csinálnia aznap. Lehet pereskedni, de az ügyészséget sem fogja érdekelni, hogy te nem csináltál semmit. Ilyen tróger országban élünk sajnos.
6/6 anonim válasza:
El ne hidd az utolsó válaszát...menj be!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!