Hetvegen Debrecenben romaniai autommal tilosban parkoltam, kaptam is mikulas csomagot. Mi tortenik ha figyelmen kivul hagyom?
Ha nem küldenek a címedre semmit akkor ennyi volt. Gondolom nem fognak.
Te meg nem találtál semmit az autón.
van erről egy saját tapasztalatom:
Kb 5 éve letehet, hogy anyám legjobb barátnője kölcsönkérte tőlem az autómat úgy egy hétre, mivel az övé rossz volt, és a munkájához kellett nekem meg nem volt rá szükségem csak hétvégéken.
Az esemény annyi volt, vett parkolójegyet, de túllépte az időkeretet. Emiatt kapott egy mikulás csomagot 3700 ft-al. Nekem erről nem szólt..., majd egyszer csak küldtek egy felszólító levelet 17000 ft-ról fizessem be. ( A kölcsönadási szerződés miatt egyből tudtam ki volt.) Elvittük neki a csekket, mondta befizeti... majd jött a következő felszólítás... ezt is odavittük neki... ezt már sikerült is neki kifizetnie (csekket nem láttam). Eltelt megint 1-2 hónap megjött a végrehajtásról szóló csekk, és ha nem fizetem be kivonják a kocsit a forgalomból 32000 ft. Ekkor megint mentünk hozzá... itt jött a meglepetés, ő befizette, és oda is adta a egyből csekket, de már a fizetési határidő után 1-2 nappal. Emiatt 0 ft-ra indítottak végrehajtást, melynek a költsége 32000 ft volt, így összesen 49000 ft-ba került a nőnek a 3700 ft-os bírság. Időben kb 4 hónap volt az egész. Ez után kb fél évig nem beszélt velünk.
Na de ebből is tanultam valamit... senkinek nem adom oda az autómat inkább elviszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!