Tolattam kifelé egy utcából a bicikliúton nem jött senki, gondoltam kijjebb tolatok egy kicsit akkora a biciklis az útról bekanyarodott, és fellöktem. Azt mondta ne hívjak orvost. Igy rendőrt sem hívtunk. Mire számítsak? Feljelenthet még 1 hét után?
Gyorsan kiszálltam és segítettem neki felállni. Tudott menni. Azt mondta ne hívjak orvost, csak vigyem haza.
Azóta többször voltam nála és tegnap kiderült hogy a sűrgősségin megröntgeneztette a lábát de hál istennek nincs elrepedve, eltörve sem. Nem is fogták benn a kórházban.
Ha akart volna már feljelent. Nem fog. Mivel baja sincs pláne.
Egyébként ő is rácseszne, mert ő ugyanúgy nem figyelt oda eléggé, ahogy te se és ezt ki is buktatják nála. Sőt inkább ő nem figyelt eléggé.
Tényleg sokan csak ráülnek a biciklire és mennek a vak világba ezerrel ahogy épp gurul, végig a kanyargós beláthatatlan részeken is, ahogy a napi rutinjában megszokta, kis utcákba nem járkál sok autó. Hiszik ők. De mikor épp véletlen arra megy már bele is ment, nálunk van egy szakasz ahol épp ezért lassan megyek, eddig kétszer ment neki biciklis az autómnak. Azóta nem járok arra.
Azt hiszik mi látjuk a hangtalan, vékony bringán ülve őket úgy mint egy autót... És közben gyorsabban gurulnak be a kanyarokba, mint egy autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!