Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol vannak Szekesfehervaron...

Hol vannak Szekesfehervaron nyugis elhagyatott fele helyek ahol egyedul lehet lennines senki nem lat?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért akarsz olyan helyre menni?

Én is fehérvári vagyok.

2015. szept. 17. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha egyedül szeretnél lenni, és nem akarod hogy lássanak, akkor miért nem zárkózol be a szobádba? Néha a legegyszerűbb megoldás a legjobb.
2015. szept. 17. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert baratommal megyunk szombaton,eleg messze lakunk es vasarnap mar nem erunk ra tehat egymasnal nem tudumk aludni igy valahol 'nyalaskodnank' ugy hogy senkit nem zavarunk vele meg ilyesmi es nem is szeretem ha latjak miket csinalok hogy az olebe ulok vagy nem tom,nem szegyellem ot csak zavar es ugy jobb lenne.Tudsz valami nyugis helyet?
2015. szept. 17. 18:46
 4/5 Alex Fly ***** válasza:
Talán a Rácbánya?
2015. szept. 18. 08:40
 5/5 anonim válasza:
A Hét Vezér környéke, mellette a focipálya ilyen. Sötétedés után sötét, nem lehet belátni és nem is járnak már arra emberek. Én ezt a helyet ajánlanám. Nem is kell kimenni a város szélére.
2021. júl. 25. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!