A (z újgazdag) szomszédom háza előtt nagy sövény van az utca-részen, hogy senki ne tudjon oda parkolni. Ti eltűrnétek, hogy mindig elétek álljanak?
Mivel ők sem tudnak odaparkolni, ezért -a legnagyobb természetességgel- mindig valamelyik szomszéd háza elé állnak.
Ők is, meg a vendégeik is.
Sokszor a garázsomból sem tudok kijönni.
Ti mit tennétek?
Nem lehet velük beszélni!
Ők nem ereszkednek le az egyszerű emberekhez!!
Régebben próbálkoztunk, de még a köszönésünket sem fogadják.
(Más szomszédokét sem!)
Tele vannak pénzzel.
Kétnaponta jön a kertész meg a takarítónő stb...
A gyerekeik sem köszönnek senkinek!
Az más... akkor festővászonnak használnám a kocsit, egy kis sav- festés, ez aztán a művészet... Az ilyeneknek sok az ellensége :) Tudom, a kocsi nem hibás, de máshogy hogy oldod meg? Paraszt-ésszel(nálam ez pozitív szó) fogod, és gumik reccs, üveg törik, hoppá, ez egy csavarhúzó volt, de egy kis higítóval eltüntetem... A sövénybe meg belenyíni egy szép holdmentes éjszaka. HA háborút akarnak!!! Ne készítsd kis magad a mocskok miatt, légy Te felettük, és csináld ki őket nemes hanyagsággal...
-és nem vagyok gonosz, csak egy illető, akivel szintén csináltak hasonlót pár évig, és ettől kemény lett, már nem kíméli a sznobot-
Figyelj!
Az utca közterület : nem a te tulajdonod és nem a szomszédé!...
Mondjuk azt nem hiszem, hogy az újgazdagéknak nincs garázsuk és kocsikihajtójuk, álljatok ti is oda néhányszor, hátha észbe kap!
Szerintem örülj, hogy csak ilyen problémáid vannak a szomszédoddal, nem pedig egy lump család lakik ott, akik részegesek, verekedősek, ordibálósak, vagy akik végigfosztogatják a szomszédaikat...
Állj a garázsod elé.
Akkor ő már nem tud oda állni.
a többi helyre meg jöhet a sövény neked is az amúgy is jól mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!