Ingázók! Adnátok nekem tanácsot, hogy mivel lehet megkönnyíteni, biztonságosabbá tenni, jobban elviselni a napi ingázást?
Jövő héttől Ausztriába járok ki dolgozni, 70km-re a lakhelyemtől. Túl sok vezetési tapasztalatom még nincs, így félek kicsit. Illetve még sosem ingáztam ilyen messzire.
Kérlek adjatok tanácsokat, minden érdekel :)
23/L
70km nem sok.
Én nem ingáztam ennyit még de amire én figyelnék hogy a kocsi rendben legyen, mivel itt a hideg azért téligumi legyen, fagyálló és egyéb folyadékok feltöltve,és mivel reggelente nagy a forgalom ezért mindig úgy számold ki az indulást hogy egy félpályás útzár, útfelújítás esetén is odaérj időben.
1,5 órát simán számolj egy odaútra.
Attól függ milyen hosszú munkaidőd. Nekem hosszú munkaidővel volt 100km ingázás (1óra forgalommentes időben), tehát nem sok időm maradt aludni. Hogy ezt ne menet közben pótoljam, mélyládával, pendriveon zenével, cigivel és üdítőbel/esetenként energiaitallal tartottam magam ébren.
Ezen kívül mi kell? Üzemanyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!