A homeopátiás golyók, amik a szülést hivatottak megkönnyíteni, segítenek vagy nem baj, ha nem szedem?
Figyelt kérdés
Nem vitát akarok hergelni, magam sem tudom, hogy higgyek e benne, most ne vitázzunk, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
3 hete szedem, de csak napi 1-2*5 golyót, 3*5 kellene. Laktózérzékeny vagyok, először nem is foglalkoztam a dologgal,majd enzimmel is bevettem, de erre valahogy nem jó. Annyi kellemetlen bajom lesz, hogy már nagyon nem esik jól. Elhagytam pár napig, minden rendeződött, ma megint bevettem és kezdődik.
Van aki nem szedte és viszonylag könnyű szülése volt?
2016. aug. 10. 22:03
1/8 anonim válasza:
Semmit nem szedtem, nem ittam, mégis az első gyerek öt óra alatt meglett.
Másodikat most várom, nem fogok semmit sem beszedni, és remenykedek, most is gyors szülésem lesz.
2/8 anonim válasza:
Nem szedtem homeopátiás golyókat
Szerintem könnyű es gyors szülésem volt (4 óra 20 perc) első baba
3/8 A kérdező kommentje:
Oks, köszi a válaszokat. Akkor nem szedem, nem ezen múlik.
2016. aug. 10. 22:40
4/8 anonim válasza:
Óriási átverés a homeopátia. Nekem már 2 gyerekem van, 5 év kísérletezés után be kellett látnom, hogy soha semmiben nem segített, csak pénzkidobás volt.
5/8 anonim válasza:
Én szedtem, de nem ért semmit. Túl is hordtam,de amikor beindult nagyon nehezen, lassan tágultam. Most a második babámat várom, nem fogom szedni.
6/8 anonim válasza:
Én gyógyszer ellenes vagyok, csak azt vettem be életemben ami irdatlanul muszáj volt. Hiszek a vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények és az ezekből készült bevizsgált, engedélyezett étrendkiegészítők hatásosságában! Ezekhez is fordulok elsőként ha valami bajom van. De a homeopátia egy akkora baromság hogy elmondhatatlan! Még csikó koromban próbálkoztam vele többször, csak a zsebem bánta!
7/8 anonim válasza:
Én szedtem 4 félét a nyolcadik hónaptól, még a szülésznő is adagolta a szülőszobán. Beavatkozás-, és lényegében fájdalommentes álomszülésem volt 2 óra alatt lezajlott. Nem tudom bizonyítani, hogy a homeopátiától, de ti sem tudjátok bizonyítani az ellenkezőjét.
8/8 anonim válasza:
En szedtem ,hogy konnyen tudjak tagulni de sajnos nem jott ossze.Lassan tagultam nagyon es 16 orat vartam a lanyomra!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!