Szedte valaki ezeket a homeopátiás szereket a terhessége végén?
CAULOPHYLLIUM, CIMICIFUGA, ARNICA. Ezeket ajanlották nekem. Mindegyikből 1x5 db- ot és mind 30 CH- s.
Valaki tudna segíteni, hogy ezt terhességi szénhidrát anyagcsere zavar esetén is lehet szedni? (Cukorbetegség) Mert azt tudom, hogy a málna levél teát nem lehet, mert az leviszi a cukrot nagyon.
Illetve tudja valaki, hogy a 30 CH mit jelent? :D Szénhidrátot?
Tejserkentőnek pedig az URTICA URENS 5CH es a RICINUS 5 CH- t ajánlották 3x5 db- ot.
Esetleg van valakinek ezekkel kapcsolatban valami tapasztalata?
Tapasztalatom még nincs, de a CH az a hígítása.
(Tapasztalatot eddig csak a hányinger/hányáscsillapító szerekkel kapcsolatban szereztem: többfélét is szedtem, egyik sem ért semmit, két hónapig úgy hánytam, mint a veszedelem. Ennek ellenére a cimicifuga-t elkezdtem szedni, mert gondolom ártani biztos nem fog.)
Könnyű szülést!
Azokat a szereket amiket felsoroltál ezen az oldalon részletesebben is olvashatod: ezek bevált indikációk alapján összeállított szerek ha nem ezek a tüneteid nem fognak használni! [link]
Szülésnél én nem nagyon kisérleteznék magam , mert akár ronthatsz is a helyzeten. Egy hozzáértő!! szülésznő/ orvos viszont segítség lehet.
Én csak szülés után szedtem Arnicát a sebem gyorsabban gyógyult.
A szülés utáni tejindításra a calcium carbonicumot használtam. A C30-asból 3x1 golyót, 2 napon keresztül.Szaporítani nekem a Lac canninum jött be.
A "C", "CH" a potenciát vagyis a hígítási arányt jelőli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!