36 hetes kismama vagyok. Ki milyen homeopátiás bogyót szedett a terhessége alatt? Hanyadik héttől lehet szedni? Mire vannak hatással?
Figyelt kérdés
2008. dec. 2. 17:59
1/2 anonim válasza:
szia.én a caulophyllum ot szedtem a 36. héttől heti 3*5 bogyót de van aki naponta 5 bogyót vesz be!ez egy gát lazító!nekem bevált.egy tégely kb.500ft.+ szedtem az arnicát a 37.héttől azt már nem tudom hogy mennyit vettem abból be de azt szedtem a szülés után is mert nagyon jol gyógyult a vágásom tőle.már szülés után 2órával tudtam ülni rendesen úgy hogy nem fájt!ez is ugyan annyiba kerül!ja és vidd magaddal a bogyókat a szülöszobára is mert akkor már vehetsz be belöle fél óránként vagy óránként.én elfelejtettem bevinni és le is cseszett a szülésznő hogy otthon felejtettem.remélem tudtam segíteni!!!!
2/2 anonim válasza:
Arnica CH 9 1x5 golyó naponta
Caulophillum CH5 1x5 golyó naponta
Cimicifuga Ch5 3 naponta 5 golyó
36. héttől szedtem
Málnalevéltea napi 2x2dl ittam azt is a 36. héttől.
Szülés után egy hétig még kellett szednem az arnicat.
Könnyű és gyors szülést kívánok. Utána jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!