Van aki szedett homeopátiás szereket a terhessége alatt gyomorpanaszokra, szédülésre vagy bármire?
szia!
én a terhesség alatt találkoztam először ezekkel a szerekkel a védőnő tanácsára és azóta csak ilyen gyógyszereket szedek én is és a gyerek is!nálunk mindennél bevált a fogzástól az aranyéren át a tejserkentésig mindenen!tehát én csak ajánlani tudom!általában 2-3 nap legalább mire hatni kezd de volt olyan is hogy már másnap jobb volt!biztos segíteni fog csak tartsd be hogy előtte és utána nem szabad mentolosat,citrus félét,füstölőt,stb..használni!
A mentholos dolgokat felejtsd el amíg homeopatiás szereket használsz. Fogkrém, cukrok stb. Mivel a nyálkahártyáról szívódnak fel ezek a szerek, és a menthol sokáig a nyálkahártyán "marad", csökkenti a felszívódást.A bogyeszok bevétele előtt-után 20 percig, enni, inni, dohányozni nem szabad, ezek is természetesen a felszívódás miatt.
Megírod milyen szereket szedsz? Ha gondolod tudok segíteni.
Itt nagyon sok segítséget találsz. [link]
Ill. a patikákban találsz várandósoknak szerkesztett homeopatias könyvet.
Olvasgass homeos oldalakat, nem ördöngösség, és ha betartod a szabályokat biztosan hatni fognak.1-2 napon belül hatni fog, ha jól választottad meg a szert. Persze, bízz benne, de az állatoknál is hasznos, ők pedig nem hiszem, hogy bíznak! :-)
Dolgoztam homeos szerekkel, most is eszem őket.:-)
6+5 kismami
Írhatod privátban is. Sajnos a cseppekhez nem értek, én a műanyag hengeres bogyeszokban vagyok otthon. Szuper, hogy elmentél homeopatához!!! A cseppek is ugyanolyan jók lesznek mintha bogyóban vagy tablettában szednéd őket. Az is nagyszerű, hogy ismered az oldalt...nem is vagy te olyan kezdő! :-)
Nagyon boldog babavárást kívánok neked! (írj nyugodtan privit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!