Miért van még mindig kamionverseny az autópályákon?
Románia, nagy dolog. Menj el Moszkvába, ahhoz képest Románia is Svájc.
Svájc egyébként egy agyonszabályzott fasiszta ország. A klotyót nem lehet társasházban éjjel lehúzni a zaj miatt, ott büdösödik a szar reggelig.
Járatod valahol a motort, a rendőrt rád hívják, utálom. Még a déli, olasz része kellemesebb, azok jobb fejek.
Rendszeresen járok oda, vannak rokonaim is kint, két unokatestvérem aki ott születtek, magyarul nem is tudnak, tehát tudom mit beszélek.
Most nem néztem végig a 3.at, régen már láttam valamikor. Nem olyan veszélyes hogy a kardunkba kelljen dőlni, inkább csak húzogatja rá az ember a szemöldökét.
Teljesen korrekt, jó oktatófilm lenne belőle. Nem a stílus népszerűsítése lenne a cél, hanem a sok birkának megmutatni hogy hogy lehet kivédeni a balesetet, hiszen ilyen szituációba bárki belekeveredhet. Velem szemben is jöttek a sávomban, volt hely, gázelvétel nélkül lehúzódva elfértünk mindhárman. Öcsém friss jogsival keveredett ilyenbe (ő előzött), a szembejövő felnyomta a refit és jött a maga tempójával. Remélem mikor ő fog hibázni a többiek előzékenyebbek lesznek.
Kelet felé haladva egyre több az ilyen, én nagyon szeretek arra közlekedni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!