Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van még mindig kamionver...

Miért van még mindig kamionverseny az autópályákon?

Figyelt kérdés
Hiába az előzni tilos, sokszor előznek (igaz hogy főleg román, szerb, ukrán sofőr). Múltkor is 7 km-en át küzdött egymással egy román és egy magyar, de csak azért fejeződött be a manőver, mert az egyik rálépett a fékre, mögöttük már persze ameddig a szem ellát kocsisor és tiszta esküvő feeling volt (duda+villogás minden pillanatban). Kb az egyik ment 87.2-vel, a másik meg 87.4-el. Mire jó ez?
2016. nov. 3. 21:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Románia, nagy dolog. Menj el Moszkvába, ahhoz képest Románia is Svájc.

Svájc egyébként egy agyonszabályzott fasiszta ország. A klotyót nem lehet társasházban éjjel lehúzni a zaj miatt, ott büdösödik a szar reggelig.

Járatod valahol a motort, a rendőrt rád hívják, utálom. Még a déli, olasz része kellemesebb, azok jobb fejek.

Rendszeresen járok oda, vannak rokonaim is kint, két unokatestvérem aki ott születtek, magyarul nem is tudnak, tehát tudom mit beszélek.

2016. nov. 6. 21:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Azt a qrva, a 3-dik videóban nagyon durva dolgok vannak. Bár sajnos volt szerencsém már élőben is ilyeneket látni Romániában például.
2016. nov. 20. 19:50
 24/25 Beviz Elek ***** válasza:

Most nem néztem végig a 3.at, régen már láttam valamikor. Nem olyan veszélyes hogy a kardunkba kelljen dőlni, inkább csak húzogatja rá az ember a szemöldökét.

Teljesen korrekt, jó oktatófilm lenne belőle. Nem a stílus népszerűsítése lenne a cél, hanem a sok birkának megmutatni hogy hogy lehet kivédeni a balesetet, hiszen ilyen szituációba bárki belekeveredhet. Velem szemben is jöttek a sávomban, volt hely, gázelvétel nélkül lehúzódva elfértünk mindhárman. Öcsém friss jogsival keveredett ilyenbe (ő előzött), a szembejövő felnyomta a refit és jött a maga tempójával. Remélem mikor ő fog hibázni a többiek előzékenyebbek lesznek.

Kelet felé haladva egyre több az ilyen, én nagyon szeretek arra közlekedni :)

2016. nov. 20. 20:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Aki jár Szlovákiába, Lengyelországba és 3-an mennek el egymás mellett mindennapos esemény. Ott jóval szélesebbek az utak! https://www.youtube.com/watch?v=6Xt6SwK1OI0
2016. nov. 22. 10:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!