Mi az oka annak, hogy sokan lenézik az ellenőröket?
Gondoltam ebbe a kategóriába teszem a kérdést.
Biztos ti is hallottatok már arról, hogy sokan utálják a BKK, BKV és egyéb más ellenőröket és, hogy eléggé lenézett, népszerűtlen ez a foglalkozás.
De tulajdonképpen miért?
Nem fontos az, hogy az utasok úgy szálljanak fel, hogy legyen jegyük, bérletük és ne blicceljenek?
Mindenhonnan azt hallom, hogy szidják az ellenőröket ismertségi köreimből, interneten valamint van erről egy film is a Kontroll.
Azért is kérdezem, mert még fiatalabb vagyok és gondoltam rá, hogy BKK vagy BKV ellenőr leszek.
Többször is utaztam már metrón, buszon, villamoson Budapesten és szerintem inkább sok utas viselkedése a felháborító.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy miért utálják ennyire az ellenőröket?
Azért mert szelektíven büntetnek
A cigányhordákat meg a mattrészeg hajléktalant egyszer nem rúgják le a buszról
Helyette a kisdiákot vegzálják akinek rosszul van felragasztva az érvényesítőmatrica
Ennyit tudnak, meg a nevüket, szánalomtenger banda
"Sokan nem vesznek jegyet/bérletet, talán ők nézik le őket."
Valóban, ha a retkedék csöves utazhat ingyen, én miért nem?
Demokrácia ez a javából!
"Mint mondtam én is sokat utaztam már ilyen járatokon és soha nem tapasztaltam olyat, hogy ok nélkül csak úgy bele kötöttek volna az emberbe."
Szokás szerint mindenki hazudik, neked van igazad egyedül...
Te kérdezőkém! Ha csak olyan választ vársz, aki veled ért egyet, minek írtad ki a kérdést? Azt vártad, majd itt mindenki bősz egyetértésben lesz veled?
Nyet, pajtikám, a GYK nem visszhangkamra
Ha nem tetszik, hogy rajtad kívül itt másnak is lehet véleménye,töröld magad, szia, nem fogsz hiányozni...
A kérdezőt én is lepontoznám, megérdemelné
"a tapasztalatom az, hogy a károgók igen nagy része felesleges támadási felületet hagyott (nincs bérlet, nem nézte meg a jegyét dupla lyukasztás előtt, paraszt volt az ellenőrrel stb.)"
Oké, és akkor ugyanez miért van elnézve a cigányoknak meg a csövikéknek?
Ők be vannak oltva utazási feltételek ellen, vagy mi?
"Annak van oka szidni az ellenőröket, akit megbüntettek."
Annak van oka szidni az ellenőröket, kisapám, aki szerint nem végzik jól a munkájukat
És szerintem a legkevésbé se végzik jól
"Tehát aki "szabályosan utazik", az nem szidja az ellenőröket."
Szabályosan utazom, ennek ellenére kicsit érdekes, hogy egyesek mintha egyenlőbbek lennének a többinél, és nekik nem kell jegyet-bérletet venni
A mínuszt helyből kaptad is
"Félelemből, hogy lebuknak és hogy fizetni kell azért, mert szolgáltatást vesz valaki igénybe."
Ezt majd akkor mondjad, ha a rétinéger csordák meg a homelessek is megveszik a jegyet, és nemcsak engem bazirgál bérletfelmutatással az ellenőr, okés?
Addig is, helyből kaptad a mínuszt
"Nem utálják, csak a bliccelők, akik félnek, hogy lebuknak."
A magad nevében beszélj, én speciel utálom, hogy 400 forintba kerül nekem az, ami másoknak ingyért van
A mínuszt megkaptad te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!