Ez mennyire normális?
Ma voltam KRESZ vizsgán. Sajnos nem sikerült. Viszont ami nagyban közrejátszhatott az az ott dolgozó emberek hozzáállása és stílusa. Kezdődött azzal, hogy mivel első alkalmam volt megkérdeztem a legközelebbi ablakban hogy merre van a vizsgaterem. Nem az történt hogy szépen megmutatta volna hanem borzasztó stílusban leordított hogy ott a tábla ki van írva. (Ott volt kb. 15 féle kis tábla, nem tudtam nekem melyikhez kell mennem).
Aztán jött a vizsgarésze. A vizsgabiztos is hihetetlenül lekezelően, durván beszélt az emberekkel, én konkrétan remegő lábakkal ültem oda a számítógéphez. Mivel nem lett meg, ezért rögtön az előbb említett ablaknál kértem is új időpontot valamint befizettem hozzá a pénzt. Itt is leordított ezúttal egy másik hölgy, mert olyan halkan beszélt hogy nem értettem mit mond és vissza kellett kérdeznem.
Összegzésképpen nem azzal van a bajom hogy nem mentem át a vizsgán, mert hát van ilyen, de az ott lévő emberek amilyen viselkedést tanúsítottak, hát ahhoz nem tudok mit hozzáfűzni. Tehát szerintem az NEM NORMÁLIS, hogy úgy bánnak az amúgy is stresszben lévő vizsgázóval, hogy az remegő lábakkal menjem a számítógéphez. Mit gondoltok?
Amikor, és ahol vizsgáztam, ott normálisan viselkedtek az alkalmazottak, a vizsgateremben lévő hölgy (vizsgabiztos) is normálisan elmondta a kis mondókáját, nem játszotta túl a szerepét.
Viszont, ha nálad ez másképpen zajlott, nem igen tudsz ellene tenni semmit.
A tényleges vizsgán csak te vagy és a számítógép, nem hiszem, hogy a vizsgabiztos stílusa miatt nem mentek a válaszok, ha előtte fel is zaklattak egy tesztet akkor is ki lehet tölteni. A forgalmi vizsgán sokkal több zavaró tényező lehet, és ott egyetlen hibával is el lehet bukni.
naponta ötvenen kérdezik meg a nyílvánvalót, ha elolvasná a versenyző a táblát, akkor persze, hogy ideges..
-ha valaki feszült, ordít, annak több oka islehet: baromi rossz nevelést kapott, és még nem vágta pofán senki..otthon ez a stílus, így él..sőt, a többiek is ilyenek, hiába is mennél panaszra.
-ha nő, akkor pont elhagyta a férje valami cafkáért, naná hogy utál mindenkit..
-ha pasi, akkor valószínű most tudta meg, hogy más is rájár az asszonyra..esetleg kevesellte a havi jattot..
-de legyen bárki is, régóta nem volt orgazmusa..ez igen feszültté teszi az embert, mert a tesztoszteron szétfeszíti..
ezek ellen tehetetlen vagy. ők vannak nyerő pozícióban.
Mennyire elfogadható?
Mit tudsz tenni ellene?
Semmit.
Nyugtázod, hogy ott is vannak bunkók, és túllépsz rajtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!