Miért ilyen vackok a bicajlámpák?
Volt egy bicajlámpám (hátsó), régen jól működött, de eltört, később egy ugyanolyan típus, magától lekapcsolt a nagyobb zökkenőkre. Volt otthon másik, ahhoz nem passzolt a rögzítő, ezért odaapplikáltam a hátsó részre, de egyszer beázott, a nem tökéletes szigetelés (sérült gumi) miatt, majd ugyazon típus másodpéldánya, jó gumival, és szigszallaggal körbetekerve pár nap alatt tönkrement, majd újból a korábbi típus, de ez megint elalszik a zökkenőkön, ami életveszélyes is lehet, ha országúton használom.
Miért van ez? Ennyire balesetveszélyes terméket nem is szabadna forgalmazni!
Viszont első lámpából egy drága van, egyszer rosszul raktam fel, leesett a kormányról az aszfalra, és máris összetört. Ez nem normális dolog!
Na akkor milyen lámpát vegyek, ami tutira nem alszik el menet közben, akármekkora zökkenő is van!
Mi az az 5E?
Hátulra jó lenne az általam említett is, ha nem aludna el, elől tényleg vacak, de azért városban még jók.
"5 ezer"
Én piacon vettem ilyen bivalyb**zó "rendőrségi" lámpát. Ledes, akksis, vízálló és fém. Kb. 3000 forint volt. Azt felgyorskötőztem egy régi bicikli lámpának a tartójára, azt jónapot. Csak figyelni kell, hogy az utat világítsa, ne előre, mert rendesen vakító fénye van. Fókuszt is lehet állítani, egyenletesen szórja a fényt. Nincs az, hogy az úton csak egy pontot világít meg, körülötte meg ilyen halvány légyfing, hanem egy szép nagy ovális területen mindent ugyan olyan erősen.
Valami "Bailong Power Stlye Cree Led 500 Lumens" csodanéven lehet megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!