Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért vackok a kínai termékek...

Miért vackok a kínai termékek ( myaudio; concorde, stb. )?

Figyelt kérdés
Egy hónapig sem birják a használatot ...?
2013. aug. 4. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez nem álalában a kínai termékekre vonatkozik, hanem csak az olcsó kínai termékekre. Ma már Kínában is képesek minőségi terméket gyártani, ha van, aki megfizeti. A minőségi gyártók közül is sok ott gyártat, csak magasabb pénzért, így oda tudnak figyelni a jobb minőségre.

Ami olcsó, az nyilván nem fogja sokáig bírni. Amíg van vásáró, aki megveszi, addig a kínai gyárak szemetet is fognak gyártani.

Sajnos az ár nem mindig jelent minőséget is, de erre van a szavatosság és a garancia. Visszaviszed, kicserélik. Ha bunkók a cserénél, nem mész abba a boltba többet, és ezt ki is blogolod, hogy a haverjaid se menjenek oda. Szerintem ezzel a módszerrel elég jól ki lehet szorítani a gagyi termékeket. Tökéletesen nem, mert a kísértés mindig nagy lesz, hogy valami olcsót és jónak látszót megvegyél.

2013. aug. 4. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Olcsóért ne várj csodát:-D
2013. aug. 4. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk a myaudio az pont magyar ceg
2013. aug. 4. 13:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !!! Egyébként a kínai tabletemnek 30000 ft ... + 30000ft a javíttatása !!! (myaudio) garancia 2 év új . (betört kijelző ) az én kikért szakvéleményem az , hogy nem az én hibámból tört be ; NEM VESZIK FIGYELEMBE !!!! ......... Fogyasztóvédelem ..
2013. aug. 4. 23:38
 5/10 anonim válasza:
Magyarországon, nagy boltokban kapható "kínai" telefonokat nem érdemes venni, mert mindig a leggagyibbat hozzák be. Én külföldről rendelem őket(eladásra, saját használatra) és eddig egyiknek sem volt baja(már több mint 2 éve és nem az elsőt rendelem :) )
2013. aug. 5. 00:23
 6/10 anonim válasza:
Gondolok itt olyan márkákra mint pl.: THL, iNew, Cubot, Lenovo, Xiaomi, iOcean
2013. aug. 5. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem a te hibadbol tort be a kijelzo ? Reggel felkeltel es eszrevetted hogy hoppa pokhalos ? Eleg nagy utes kell hogy torjon.. sokszor ejtettem mar le telefont es a tablat is,soha nem tort ossze
2013. aug. 5. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Gyártási hibat irtak a szakvelemenyre ... valami olyasmit , hogy túl nagy nyomást kap a kijelző az alaplap felé .. Egyebkentnekem van egy Galaxy giom azt mar vagy 100x leejtettem de meg mindig semmi baja nincsen
2013. aug. 7. 01:15
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Mert egész Kína egy szét cseszett büdös ország.. Gusztustalanok az emberek, mindent leutánoznak, és le kéne lőni minden kínait, mert idétlen, ocsmány fejük van.

Nem tudnak fogat mosni nem ismerik a borotvát, és az egész ország egy szemét domb úgy ahogy van! Legszívesebben egy k*rv@ nagy bombát küldetnék rájuk , hogy dögöljenek meg.

Felháborító hogy azt látom, hogy egész Bp meg az egész világ már tele van velük, mindent hamisítanak, mert azt hiszik hogy így ki*@szott menők lesznek, és hogy így nagyobb bevételük lesz mint az eredeti cégnek, és szét szórják a szemetüket, (etc: Bp, orczy téri kínai piac) iszonyat állatok.

Én azt kívánom, dögöljön meg az összes, aki nem tiszteli más hazáját úgy, hogy közben ott él! Ennyit kínáról, halál rájuk!

2013. aug. 22. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:

3as,lehet hogy magyar de Kínából hozzák be a legolcsóbb szarokat aztán itt átcímkézik őket

6os,a Lenovo pedig nem gagyi,a legmegbízhatóbb márkák közé tartozik a piacon,az áruk is mutatja

2013. szept. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!