Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagyon meg vagyok ijedve. HELP?

Nagyon meg vagyok ijedve. HELP?

Figyelt kérdés

Szoval volt egy nagyobb dugo a varosban. (amit eddig nem lattam)

Be alltam egy busz moge, akitol semmit sem lattam, igy nem tudtam hogy dugo van.

Es a busz egyszercsak fogja magat es elkezdi elozgetni a kocsikat, gondoltam hogy csak valaki lerobbant es igy utana mentem, hogy akkor keruljuk ki, es akkor lattam csak hogy milyen hosszu sor all, de mar nem volt mit tenni... visszasorolni nem tudtam, egyszercsak ram visit egy rendor,de sehol nem lattam es ekkor vegre be tudtam sorolni, de rendor sehol. Oke megyek tovabb jon mogottem a rendor, gondoltam na most megallit,de nem. kikerult es otthagyott.

Szoval a kerdes: szamithatok ezert valami fele buntetesre vagy pontra? Nagyon kezdo sofor vagyok, nincs 1 honapos se a jogsim, igy nem tudom mi a dorges... koszi ha vegigolvastad es az ertelmes valaszokat, remelem ertheto a sztori 18/F ?

2016. szept. 1. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem ha a rendőr akart volna valamit azonnal félreállit. Mivel elment melletted ne parázz ezen sztem :)
2016. szept. 1. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne pánikolj miatta!

Ha nem állít meg a helyszínen, akkor nincs gáz.

2016. szept. 1. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom. Megnyugodtam. :) ment a zold
2016. szept. 1. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!