Elégge meg vagyok ijedve. Valaki?
Szia! Nyugi, nem vagy terhes. A női agy sokmindenre képes - pl. képes pszichésen "terhességi" tüneteket produkálni, ha valaki fél tőle. Aktus nélkül meglehetősen nehéz teherbe esni. Tehát először is nyugodj meg, ne figyelgesd magad és valószínűleg a tünetek is elmúlnak - ha pedig majd megjön, akkor tényleg megnyugszol.
Másodszor - ebben a melegben a kevés folyadékbevitel és/vagy a meleg miatti étvágytalanság (és nem evés miatti vércukoresés) simán okozhat akár ájulást is. Szóval ha szédülsz, igyál meg legalább egy nagy pohár vizet, esetleg gyümölcslét (abban cukor is van), ha meg elfelejtettél enni, akkor pótold (egy alma is megteszi), és mindjárt jobb lesz. :-) Szép napot!
A babával mivel nincs,gond nincs. De: magányos vagy,vagy mi,mert ezen nagyon könnyű segíteni :)
Hidd el,biztos,h sokan beszélnének veled 37N
De öreg vagyok,sztem tinik is buliznának értelmes csjjal,amikyen vagy. Na,mi legyen?
Rossz a kapcsolatod a szüleiddel?
Ez abszolút gáz,ahify anyukád nevez. Tettél érte,azon kívül,h van barátid,vagy ez a feszültségük levezetésének módja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!