Elégge meg vagyok ijedve. Valaki?
Igyál több vizet, lehet alacsony a vérnyomásod és azért szédülsz, attól el is lehet ájulni, persze attól is ha nem eszel rendesen. Ettől függetlenül el kellene menned egy vérvételre, keresd fel a háziorvosod.
Tuti, hogy nem vagy terhes.
Szerintem csak leesett a vércukorszinted. Velem is történik ilyen napi szinten. Ez attól lehet, hogy nem eszel eleget, éhes vagy, vagy hasonlók.
Amúgy, szerintem azért csinálj egy tesztet... Nem nagy a valószínűsége, hogy gáz van, de pl. ha azelőtt, mielött kielégített, ő önkielégítette magát a te tudtod nélkül, és nem mosott kezet, fennáll a veszély. De mondom, nagyon kicsi az esély. De azért szerintem csináld meg azt a tesztet, és akkor biztosan megnyugodhatsz.
örülünk, hogy megnyugodtál! A szédülést azért ki kéne vizsgáltatni, beszéld meg anyukáddal. Vérnyomás? vashiány? az orvos a vérképből látja.
Rendesen táplálkozol? elég fehérje, zöldség,,naponta 1-1 gyümölcs, és nagyon kevés, minimális fehér lisztes dolog, cukor. Igyál eleget, reggel, reggeli előtt 1 pohár vízzel jó indítani. És aludj is eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!