Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elégge meg vagyok ijedve. Valaki?

Elégge meg vagyok ijedve. Valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves csajy vagyok. Az a gondolat agyazta be magat az elmémbe, hogy varandós vagyok. Viszont szuz. Namost. Tisztában vagyok vele, hogy az ember lanya aktus nelkül is teherbe eshet, ha figyelmetlen. A barátom már kielégített 2 módon, én ot nem. Szóval nem hiazem hogy barhogy nemzoanyag kerulhetett a huvelyembe. Viszont nagyon szedulos vagyok, ez mar elotte is megfigyelheto volt. Am ma elajultam. Mikor hirtelen felalltam megszedultem,szokasosan elsotetult minden aztan bumm, es a kobetkezo emlekem hogy a foldon fekszem. A teerhessegtol azert tartok mert ama utanaolvasgattama neten a szedules okainak es kihozta ezt. Aztan utanaolvastam a terhesseg jeleinek es szimte mindegyik atimmelt. A mensit leszamitva. Az meg 2 ket het kb. Ha megjon megnyugidhatok? Nincs kivel errol beszelnem. Kerlek segitsetekm nagyon ketsegbe vgyok esve

2016. aug. 5. 14:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igyál több vizet, lehet alacsony a vérnyomásod és azért szédülsz, attól el is lehet ájulni, persze attól is ha nem eszel rendesen. Ettől függetlenül el kellene menned egy vérvételre, keresd fel a háziorvosod.

Tuti, hogy nem vagy terhes.

2016. aug. 5. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
2000 éve már történt ilyen...
2016. aug. 5. 17:21
 13/15 anonim válasza:

Szerintem csak leesett a vércukorszinted. Velem is történik ilyen napi szinten. Ez attól lehet, hogy nem eszel eleget, éhes vagy, vagy hasonlók.

Amúgy, szerintem azért csinálj egy tesztet... Nem nagy a valószínűsége, hogy gáz van, de pl. ha azelőtt, mielött kielégített, ő önkielégítette magát a te tudtod nélkül, és nem mosott kezet, fennáll a veszély. De mondom, nagyon kicsi az esély. De azért szerintem csináld meg azt a tesztet, és akkor biztosan megnyugodhatsz.

2016. aug. 6. 16:36
 14/15 A kérdező kommentje:
MEGJÖTT :") Tudom sokaknak nem számít de gondoltam akit egy picit is érdekelt leírom. Huh. Koszonom a kedves és nyugtato kommenteket! :")
2016. aug. 20. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:

örülünk, hogy megnyugodtál! A szédülést azért ki kéne vizsgáltatni, beszéld meg anyukáddal. Vérnyomás? vashiány? az orvos a vérképből látja.

Rendesen táplálkozol? elég fehérje, zöldség,,naponta 1-1 gyümölcs, és nagyon kevés, minimális fehér lisztes dolog, cukor. Igyál eleget, reggel, reggeli előtt 1 pohár vízzel jó indítani. És aludj is eleget.

2016. aug. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!