Ez mi lehet? Eléggé meg vagyok ijedve!
Figyelt kérdés
a mellemet,ha egy kicsit megnyomom,akkor egy helyen ilyen barnás-sárgás lötty jön ki.. mi lehet az????? normális???
nagyon meg vagyok ijedve :'((((
12/L
2013. júl. 1. 19:46
1/13 anonim válasza:
kérdezd meg anyudat, ő biztos többet tud mondani, mint mi ittIlletve google, de ne rögvest a legrosszabbat gondold!
2/13 A kérdező kommentje:
apukámmal élek.. de mi lehet ez?:'(
2013. júl. 1. 19:50
4/13 A kérdező kommentje:
de komoly lehet??
2013. júl. 1. 19:51
5/13 anonim válasza:
menstruálsz már?
Esetleg arra tudok gondolni, hogy hamarosan elkezdesz (1 hónapon belül) és amiatt.
Nekem is úgy jelentkezett, bár engem trauma is ért, aminek köszönhetően korábban jött meg, mint a szokásos. Meg egyéb hatások is voltak.
6/13 A kérdező kommentje:
már fél éve menstruálok
2013. júl. 1. 19:52
7/13 anonim válasza:
mindenféleképpen holnap nézettesd meg. Mindkettőből, vagy csak az egyikből?
8/13 anonim válasza:
mivel barna, így hormonális változásra utal. Tehát azért szerintem ne aggódj anynira. Higgadj le, holnap menj dokihoz, ő elmondja, mi történik. VÁltozik a tested, nem lesz semmi baj. :)
9/13 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy hormonalis problema.
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,felhívtam anyát,szerinte is ez lehet. de az zavar,hogy csak az egyikből jön,az nembaj?:/
2013. júl. 1. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!