Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg vagyok ijedve,97-es BPD...

Meg vagyok ijedve,97-es BPD nem túl nagy 34 hetesen?

Figyelt kérdés
Nincs elszámolva a terhességem,ez biztos.Tegnap 97 mm-es BPD-t mért az orvos,thq 100 mm,fl 71 mm.Nagy baba lesz,az biztos.Engem a fejátmérő aggaszt,félek hogy beteg a baba,bár az orvos semmi aggasztót nem mondott.Szülés előtt szokott ekkora lenni a bpd! Tapasztalatok?
2016. júl. 22. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg, ha a doki azt mondta, minden rendben, akkor az úgy is van. Megnéztem a papírjaim, mert az én fiamnak is elég nagy volt a feje, 37 cm-es körmérettel született, de minden rendben van vele, és hüvelyi szülés volt. A 33. héten 90 mm, a 36-on 97mm-t mérték. Na most a te babád még nagyobb lesz valószínűleg, de azt is mondta nekem a doki, hogy majd lelassul a feje növekedése. De mondjuk nem lassult le, és azt mondta, ha 100 fölé megy, akkor valószínű császár lesz, szülés előtt 105 volt, de mégis megpróbáltuk a hüvelyit, és szerencsére sikerült is.
2016. júl. 22. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Nekem mindenképp császár lesz,előző szülési komplikációk miatt.Én is remélem azért,hogy lelassul a fejnövekedése.Két hete még 86 mm volt a bpd,ehhez képest 1 cm-t nőtt két hét alatt!
2016. júl. 22. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Kisfiú lesz? Mert akkor nem nagy. 😊
2016. júl. 22. 18:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,kisfiú lesz :-)
2016. júl. 22. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Már nem tudom mennyi volt pontosan a Kisfiam feje születésekor. De biztos 10 cm körüli. 9 órát imitáltam a szülést. Aztán ki vették belölem. De mikor meg láttam hogy mekkora a baba neg a feje , nagyon nem bántam hogy nem akart kibújni! 😊
2016. júl. 22. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató választ!Tehát akkor nem is olyan ritka ez,hogy nagyfejű a magzat,gondolom genetika is közrejátszik és igazából nincs semmi baj!
2016. júl. 23. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!