Nem túl késő a KRESZ vizsga után 3 hónappal nekiállni vezetni?
Nem túl késő...sőt semmit nem veszítesz(mondjuk rólad van szó)
Az oktató nem fog lehetetlent kérni, és az életben sem fordul elő az összes kresz kérdés.
az elindulás feltételei, a tükörhasználat, a különböző elsőbbségadások, záróvonal, kötelező haladási irány, behajtani tilos változatok..ezt úgysem felejted..a többi meg beugrik...
no para.
(ha tudnád hány ember vezet úgy, hogy már lövése sincs a kreszről..és elvagyunk valahogy)
Szia!
Én a kresz után 2 hónappal kaptam oktatót. Hát mondanom sem kell, hogy addigra mindent, de mindent elfelejtettem, DE nagyon rendes oktatót kaptam, nem kötekedett, emlékeztetett mindenre. A SIKK-es elindulást is számtalanszor elmondta, mire megjegyeztem (újra), na azóta tudom :-) és az egyirányú utcából kikanyarodva sem kellett szólnia, hogy balra tart van... szépen lassan eszembe jutnak a dolgok. :-)
Pedig szőke is, nő is és idióta is vagyok :-)
Ne aggódj és barátnőd se aggódjon!
Ha nekem megy, akkor neki is fog!
Én azzal nyugtatom magam, hogy annyi buta ember szaladgál az utakon- magam is ismerek jó párat- és ha nekik ment, nekem miért ne?
De had adjak egy tanácsot: bízz a barátnődben, és biztasd ha úgy érzi, hogy nem megy! Ez nagyon fontos!
Bennem sajnos nem bízott a párom és ez eléggé lelombozott, az önbecsülésem amúgy is a béka s.gge alatt van. Persze beszéltem erről a párommal, de akkor is bennem van a dolog....
Üdv: a szőke :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!