Hogyan szerezhetnek az analfabéták jogositványt?
Furi, én 15 éves munkám után tudtam venni egy 22 éves Suzukit, nincs hitelem, soha nem volt tartozásom EÜ-s vagyok, életeket mentek ha úgy van vagy ha épp úgy vesszük, én kérdésem, hogy miből veszi az analfabéta a BMW-t?
Nade, károkozásnál a MABISZ fizet, úgyhogy nyugi, nem behajthatatlan mert, egyszer neki vagy a gyerekéne lesz nyugdíja abból le lehet tiltani a összeget ami felé tartozik a MABISZ-nak. Nekem az az észrevételem, hogy ilyen srácok uzsoráznak vagy hölgyeket futtatnak a szó rossz értelmében, ( nem olimpiára készítik fel vagy triatlonra a lányokat) ilyenektől jobb távol maradni, és nem beléjük kötni azzal, hogy olvassa le a motorszámot meg hasonlók, főleg nem a rendszámot leolvastatni velük.
Mégis hogyan szereznek jogsit? Válsz egyszerű, sehogy zöld kérdés mezőben nem tértél ki arra, hogy láttad volna a jogsiját, csak mivel ő vitte be az autót gyanítod, hogy van, de mi van ha nincs? ( nagyon para)
Egy kérdés és békén hagylak ( nem zaklatlak tudom de próbálok jó arc lenni a zöld felpontozás miatt ) a BMW automata váltós volt?! Ha igen, akkor oktató mellet soha nem ült a gyerek, vagy más rokon tanította.
Ui: Roma egy főváros.
Most csak csendben megyjegyzem, hogy MAGYARORSZÁGON vagyunk!!!
Tudod, hogy hány de hány analfabéta kap B-s (remélhetőleg többit nem, de lehet, hogy azt is) jogsit?????
2-3 általánossal beállítanak egy autósiskolába, és ők "elintézik".
Szerinted, ha csak a 8 osztályt végzettek kapnának jogsit, akkor a "gépjárműoktatók" és hasonló bohócok miből élnének meg?
"Ui: Roma egy főváros."
Az magyarul írva Róma.
A roma (így kisbetűvel) a cigány.
67%-os 4-es! kreált szavakkal nem szokás foglalkozni, nincsenek cigány barátaim de tudom, hogy a cigányok elvárják, hogy ha már besorolod őket akkor úgy tedd amik, ők is azt mondják magukról, hogy cigányok, akkor én miért nem mondhatom, hogy cigány? Ez a liberális gondolkodás egyik alapeleme. bocs az offért.
Nade, még írok,anno volt, hogy elég 4 osztály is a jogsihoz, ezt 2014-be megváltoztatták 8 osztályra mert nem tudtak olvasni a tanulok. Komolyan, volt, hogy a csaj azt se tudta értelmezni mi az a kereszteződés, 10 percbe el kellett magyarázni, ez nem hülyeség, komoly.
Ezen én is szoktam gondolkodni..
Aztán pár éve betörtek a lakhelyemen az iskolába. Kérdezem a rendőrt, mit vittek el? Válasz: 1 számítógépet, meg bizonyítványokat.. Azóta már tudom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!