Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kresz. Ha az edukresz-en...

Kresz. Ha az edukresz-en gyakorlok,88-89%-os teszteket írok, szerdán van a visgám, mekkora esélyem van, hogy átmegyek?

Figyelt kérdés
Átemegyek? más oldalakon is gyakoroljak, vagy elég csak ezen?

2016. aug. 1. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Csak teszteket csináltál? A könyvből nem tanultál, vagy csak nem említed most? Az életben majd nem tesztet csinálsz, hanem döntéseket hozol, amiken életek múlnak.

Ha csak teszteket nyomogattad, akkor remélem megbuksz.

Egyébként ez az arány elég a sikeres vizsgához, ha a vizsgahelyzetben is tartani tudod.

2016. aug. 1. 14:17
 2/9 A kérdező kommentje:
most nem a kioktatásodra voltam kíváncsi kedves válaszadó, hanem arra, hogy ez elég-e a vizsgán?
2016. aug. 1. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak ott gyakoroltál? Könyv? Megvásárolt verzión?

A könyvet kell tudni, mert abból bármit kérdezhetnek és 11 000 kérdésből jön 55, érzed az arányt. Én holnap megyek, E-titánon gyakoroltam, az a legjobb.

A pontszám számít, 75ből mennyiket írsz? 70felett a legjobb, ha 65körül akkor az necces mert stresszhelyzet.

2016. aug. 1. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagy. És megfeleltem a kérdést. Ha nem stresszel, a vizsgához elegendő. Ami meg neked nem tetsző rész, azt a te érdekedben, s nem ellened írtam.
2016. aug. 1. 14:48
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válszokat.

2. Válaszoló, 65-70 pontokat szoktam írni.

3.válaszoló, aki egyben az első is, köszönöm a válaszodat. :)

2016. aug. 1. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak letörni, de nem elég ha csak az edukresz-en gyakorolsz. Májusban én is felmentem, de javarészt ugyan azokat a kérdéseket dobta ki, és animációs kérdések nem voltak rajta.

Ártani nem árt, ha több oldalt keresel, de tudnod kell, hogy ezek az ingyenes oldalak nem olyan frissek..... Folyamatosan változik egy-két dolog a kresz-ben.

2016. aug. 1. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha e titanon gyakorlok?
2016. aug. 1. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az E-titánért fizettél, és ha már fizettél, miért butítanád le Magad a többi honlappal? Arra figyelj, hogy az E -titánon sokat gyakorolj és ne csak vizsga szinten, hanem témakör szerint is! Amilyen témakörök nehezebben mennek, arra állj rá jobban - májusban én is E-titánon készültem a vizsgára és tökéltesen elég volt, 74 pontos tesztem lett, pedig nem vagyok egy észlény... :-)
2016. aug. 1. 17:02
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, nagyon szépen köszönöm. 2 nap múlva vizsgám van, ma vettem meg a programot, de 89-90%os teszteket írok, remélem menni fog. :)
2016. aug. 1. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!