Kresz. Ha az edukresz-en gyakorlok,88-89%-os teszteket írok, szerdán van a visgám, mekkora esélyem van, hogy átmegyek?
Csak teszteket csináltál? A könyvből nem tanultál, vagy csak nem említed most? Az életben majd nem tesztet csinálsz, hanem döntéseket hozol, amiken életek múlnak.
Ha csak teszteket nyomogattad, akkor remélem megbuksz.
Egyébként ez az arány elég a sikeres vizsgához, ha a vizsgahelyzetben is tartani tudod.
Csak ott gyakoroltál? Könyv? Megvásárolt verzión?
A könyvet kell tudni, mert abból bármit kérdezhetnek és 11 000 kérdésből jön 55, érzed az arányt. Én holnap megyek, E-titánon gyakoroltam, az a legjobb.
A pontszám számít, 75ből mennyiket írsz? 70felett a legjobb, ha 65körül akkor az necces mert stresszhelyzet.
köszönöm a válszokat.
2. Válaszoló, 65-70 pontokat szoktam írni.
3.válaszoló, aki egyben az első is, köszönöm a válaszodat. :)
Nem akarlak letörni, de nem elég ha csak az edukresz-en gyakorolsz. Májusban én is felmentem, de javarészt ugyan azokat a kérdéseket dobta ki, és animációs kérdések nem voltak rajta.
Ártani nem árt, ha több oldalt keresel, de tudnod kell, hogy ezek az ingyenes oldalak nem olyan frissek..... Folyamatosan változik egy-két dolog a kresz-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!