Vajon elég lehet a sikeres vizsgához, ha néhányszor elolvasom a KRESZ könyvet, és mellette teszteken gyakorlok?
Persze.
Nos, én bejártam órára, aztán csináltam kismillió tesztet. Kissé túlzásba vittem, mert az elsők között jöttem ki, tudva, hogy szinte tökéletes lett. De semmit nem akartam a véletlenre bízni :)
Nem elég a könyvet olvasni, a szabályokat meg is kell tanulni. A KRESZ vizsgán a szabályok ismerete a kulcskérdés, ma már nem lehet teszteket bemagolvs készülni, az adatbázisban több ezer kérdés van, kaphatsz olyan kérdéseket, amelyeket a gyakorlás során nem is láttál.
A tesztelést úgy érdemes gyakorolni, hogy a "miért" kérdésre is válaszolsz magadnak.
Nem tudom miért, de az alábbi válaszomat rendre lepontozzák, de most sem tudok okosabbat:
Az utakon a fizika fog átengedni, vagy buktatni.
A vizsgán át lehet csúszni a kresz alapos ismerete nélkül is, de ha vezetés közben „böksz” rossz válaszra, esetleg meghal valaki.
A könyvet ne csak átolvasd, hanem lapról lapra, témáról témára haladva ÉRTSD IS MEG, mi miért van.
B kategórián 10 ezer kérdésvariáció van. Gyakorlás céljából már csak egy erősen butított teszt érhető el.
Ha a könyvből értően megtanultad a szabályokat, akkor nem lesz gond sem a vizsgán, sem autózás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!