Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet attól valaki jó sofőr...

Lehet attól valaki jó sofőr amiért a padkán lehorzsolta a disztárcsát?

Figyelt kérdés
7hónapja van meg a jogsim, és közel 5000kilómétert vezettem eddig. Közelmúltban történt egy olyan, hogy parkolásnál lehorzsoltam a jobb első disztárcsát a padkához, mert túl közel álltam az út széléhez. Azóta az ismerősök cikiznek, hogy sose leszek jó sofőr, meg mekkora lúzer az aki ilyet csinál. Szerintetek ez még belefér az amatőrök hibájába, vagy ti is reménytelennek könyelitek el azt aki ilyet csinál?

2016. aug. 22. 16:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
11 éve kisteherrel járok, a mai napig van, hogy meghorzsolom a disztárcsát, ha városban parkolok és nagyon be kell állni a padkához. Egy disztárcsa meghorzsolás nem nagy dolog, előfordul. Ne foglalkozz velük, nincs értelme.
2016. szept. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!