Furgonosok segítségét, tanácsait szeretném kérni (nemzetközisek! ). Milyen extra okmányok kellenek? Mit javasoltok "starter pakknak" egy kezdőnek (nem kezdő sofőr, csak kezdő nemzetközi furgonos) nemzetközibe?
Olvastam mindenfélét, hogy kell-e GKI, vagy nem azzal nem vagyok tisztában (akinél dolgoznék nem mondta, csak valami árurögzítési oktatást mondott, amikor már felvettek, és kezdenék). Hivatásos B jogsim van (102-es kóddal) meg megvan a PÁV II is, a munkáltatónak ezek voltak csak az igényei. Másra van szükség? (kitartás és türelem nyilván, de azon kívül)
Valamint, hogy milyen "felszereléssel" vágjak neki? Főként kaja terén, hogy ne menjen rá az egész fizu (benzinkutas kaja), de ne is pusztuljon meg az autóban ha meleg van, és esetleg 2-3 hétre kint ragadok.
Az egyéb dolgok kb összeálltak a fejemben. Legalább 2-3 féle térkép, navi, valami vízforraló, esetleg hűtőláda, egy hálózsák, váltás ruhák, tisztálkodó szer, nyilván szem előtt tartva, hogy nem egy kamion fülkéjéről beszélünk. Hálófülke féleség (nem a "kutyaól" féle) és állófűtés van az autóban.
Esetleg akinek már van ilyenben tapasztalata, ossza meg, illetve azt is, hogy hol a legkönnyebb beszerezni a "túlélő" felszerelést (pl kamionos boltban?)
Köszönöm előre is!
azt tudom, nem is azzal van baj. Inkább hasznos tanácsokat szeretnék tapasztalt furgonosoktól. Pakolásban nagy művész vagyok (hehe, tudom, gondolom én) szóval attól nem félek, hogy amit akarok ne tudjam bezsúfolni, inkább ötleteket, tanácsokat várnék. Leginkább kaja terén, mert arról ötletem nincs, hogy melyik a jobb/praktikusabb megoldás.
Illetve ez az okmány kérdés. Remélem jól tudom, hogy elég a hivatásos 102-es + PÁV II.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!