Mennyi idő kellett, mire felengedtetek vezetéskor?
Sziasztok!
Én is most voltam az első kettőn. Az oktatóm nagyon rendes, van egy olyan érzésem hogy megfogtam vele az isten lábát :) Amúgy nekem is haza kellett vezetnem és annyire arra koncentráltam, hogy mindent jól csináljak, hogy gyakorlatilag nem emlékszem merre vezettem. xD Ő, csak mondta, hogy mit csináljak, én meg szót fogadtam. De, már most a második alkalom közeledtével, is azt gondolom, hogy megpróbálok lazítani magamon, mert én is éreztem, hogy annyira réfeszültem dolgokra, amennyire nem kéne és feleslegesen figyelek nem fontos dolgokra a fontosak helyett. Remélem, nálad ez a feloldódás minél hamarabb megtörténik. (és nagyon remélem hogy nálam is)
:-)
Amikor beülök a kocsiba még izgulok- és előtte is.... de ahogy elindulunk, már magamra sem ismerek. Sokat segít, hogy fiatal oktatóm van, nem sokkal idősebb nálam és nagyon laza... Már most nagyon várom a következő alkalmat :-) Nagyon gyorsan elrepül az idő... Most pénteken mentünk volna megint, de összetört a kocsija... (és a kocsival együtt én is, mert tényleg nagyon vártam és a péntek is egy örökké valóságnak tűnik mire eljön, nem hogy még egy hetet várjak) :-(
Kitartást Neked, Kedves Utolsó Válaszadó! :-) Majd azért jelentkezz be kérlek, hogy hogy haladsz! :-)
Üdv!
Hát ma voltam másodjára és szerintem jobban ment, de az idegesség még mindig meg van, de talán nem annyira már mint volt. Illetve már emlékszem merre mentünk. :-) Azt mondta az oktatóm, hogy ez természetes, szoknom kell a forgalmat. Mert azt azért megfigyeltem, hogy amikor nincs mellettem senki a másik sávban, akkor már csak élvezem. A belvárosban jön elő ez a feszültség, nyilván ugye több dologra kell figyelni egyszerre... Mi legközelebb pénteken megyünk, de lehet, hogy 2x2 órát, aminek nagyon örülök. :-) Egyrészt azért, mert legalább csökken a 29 óra, meg minél többet vagyok, minél intenzívebben, annál jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!