Ti hogy viselnétek/viseltétel el, ha vezetéskor?
a párotok, férjetek feleségetek, anyukátok, apukátok, stb. volt az oktató vagy a vizsgabiztos (mindegy hogy milyen kategóriában)?
Zavart, vagy inkább, "többnek" éreztétek magatokat?
Idegesítő volt, hogy "parancsolgat" egy családtag, vagy jó volt, hogy nem egy idegen magyaráz?
Volt belőle valami előnyötök vagy hátrányotok?
Amikor a navigálásban segít, vagy ha valamit rosszul csináltam és elmondja mit hogy kéne/kellett volna akkor nem zavar, még jól is jön.
De amikor a vezetési stílusomat, esetleg olyan dolgoz kritizál amit ő másképp csinálna akkor szólok hogy nem kéne.
A nejemnek is van jogsija, és az a mániája, hogy kereszteződésben közli: jobbról jó!... hiába mondom, hogy én is megnézem, az ő szavára úgy sem indulok, csak mondja...
...de...tíz év alatt kétszer szólt úgy, hogy valamit nem vettem észre időben...és ő szólt. Így kerültünk el ráfutásost...
...úgyhogy mélyen hallgatok, mert sosem lehet tudni...
nekem eleinte magyarázott fater. de ha egyhuzamba 5 órát vezettem, akkor 5 órát beszélt
az összes forgalmi helyzetröl beszêlt ami elöfordulhat, minden autókímélö dolgot elmondott és az utolsó csavarig s teljes felépítést
aztán megdícsért hogy ügyes vagyok, de ne bízzam el magam
aztán jött az hogy nem sietünk ennyire
aztán: "-jónak számít mamáékhoz 6,5 óra? -a nagybátyád olyan elnebeteg hogy megcsinàlja. -én voltam"
az sosem zavar ha segit, en orulok ha vki kinez, vagy ha sorolok el-vissza mondja h mehetsz.
ha olyan az anyoson ulo en “hasznalom” (en is elnezek azert, de pszt)
meg bele is szolok ha ugy van, sot fris jogsis ismerosnek miutan 2x szoltam vigyazz! (balra soroltunk a szembejovo kocsihoz frontalba, kozbe o vmit alitgatott, asszem futest...) szoval ballal visszahuztam az autot, kovezzetek meg, bar sokan hurrognak de megeloztem a balesetet.
viszont mikor vki az eszt osztja, vagy h a 90 nem 110, zarovonal... (en ejjel pl kozepen megyek, kutya nincsen...) na ezt nem szeretem.
de a csucs amikor ugy szol h megijedsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!