Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi idő kellett, mire...

Mennyi idő kellett, mire felengedtetek vezetéskor?

Figyelt kérdés
Most "vagyok túl" az első két vezetés órámon. Az oktató így elsőre nagyon rendesnek tűnik, mondjuk egyből bele dobott a mély vízbe (nem tudom, hogy mennyire bánta meg, nem válaszolta meg a kérdést egyértelműen) ... Nem tudom, hogy az Ő szemében mennyire voltam rossz, nekem ciki ez az egész és nem tudtam a két óra alatt feloldani, végig izgultam, és nem az oktató, hanem magam miatt várom félve a következő órát... Csak én vagyok ilyen idióta, vagy más sem tudott feloldódni egyhamar?

2016. aug. 3. 17:00
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Még pár kör kell, hogy oldódj. Én a vizsgáig sem oldódtam fel :D
2016. aug. 3. 17:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez érdekes,de én pont a vizsgától nem félek. Ha belejövök a vezetésbe, onnantól nem lesz gond. Ha biztosan tudom tartani a kormányt- bicóhoz vagyok szokva, és azzal nem az út majdhogynem közepén vagyok.... - és biztosan tudom, hogy mikor kell váltani és a váltót sem "erőszakolom meg", akkor lehet nyugodtabb leszek, de igazából azzal van bajom, hogy bénának érzem magam és nem akarok béna lenni, pláne nem egy idegen előtt, akár milyen rendes is...
2016. aug. 3. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
kb. egy év
2016. aug. 3. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kB 3-4 ora kellett. 1 hónapja van jogsim kB 1500km vezettem le. Nyugi,belejössz 19/F
2016. aug. 3. 17:37
 5/13 A kérdező kommentje:
:-) Nem szeretnék egy évig az oktató mellett ülni :-)
2016. aug. 3. 17:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban, én is a második órán túl!

A kormányozás nagyon nem megy... Még most is be kellett fékezzen az oktató emiatt párszor. Nem is érzem az autót, azt pláne nem, mennyit kell fordítani.

Az oktatóm karakteres, a félelmem miatt szívja a vérem.

Nagyon jóindulatúnak látszik, de megvan a stílusa.

Sok sikert nekünk!

2016. aug. 3. 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Minél többet vezetsz annál jobban megy. Első alkalommal nekem is nagyon furcsa volt (akkor vezettem először) egyből bele a közepébe. Külvárosból indultunk kb egy 40km-t hosszúba, hogy szokjam az autót.Ezt kb megismételtük 2-3 alkalommal, ami kb 4-5 óra. Ez után mentünk be a városba és kezdtük gyakorolni a manővereket.

Ami a lényeg, ne izguld túl, ne kapkodj. Menni fog az csak bizz magadban! :)

2016. aug. 3. 23:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

" A kérdező kommentje:

:-) Nem szeretnék egy évig az oktató mellett ülni :-)"

Én írtam az egy évet, de én sem addig kocsikáztattam az oktatót.

Egy év kellett kb. ahhoz, hogy úgy üljek be, mintha csak a tévé elé ülnék. Szóval, hogy elmúljon minden feszkó.

2016. aug. 4. 00:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Amíg én tanulókocsiban ültem, végig bevoltam feszülve. Nem attól hogy vezetni, forgalom stb., hanem mert olyan feszengve, meg szabályosan meg a kormányt 1 órával lentebb fogod...ilyen hülyeségek miatt, ami ugye a vizsgához kötelező.

Mikor megkaptam a jogosítványt, kocsiba ültem, de egy percig nem volt bennem se félelem, se feszültség.

2016. aug. 4. 04:05
 10/13 A kérdező kommentje:

Rendesek vagytok, ami azért ritka itt a Gyk-n :-) Köszönöm Nektek!! :-)

A harci helyzet, hogy én sem érzem az autót- amit mondott is az oktató, hogy még nem is kell.

Tényleg nagyon rendesnek tűnik... Be vagyok f.sva, de nem kontráz rá.

A kormányzás nekem sem megy annyira, nem hiába, a kerékpárral nem úgy kanyarodik az ember.... voltak jó pillanatok, de elsőre úton azért lehet mégsem annyira gáz... És rendszerint lementem az út szélére is... hát ugye bicóhoz vagyok szokva, és azzal nem az út közepén járok.... bár az utóbbi időben próbáltam magam szoktatni a helyzethez, a parkoló autókat kb olyan szinten kikerülni, ahogy kb kocsiban ülve kellene, és tartani mindentől a kb távolságot. Persze a kormány fogás kanyaroásnál sem jó mindig :-)

Az oktatóm többször bele nyúlt a kormányba, de a pedálokat békén hagyta- azt hittem pedig az első perctől, hogy ez lesz a mumus... Persze egész más egy oktató autó, mint ami nekem van (nem sokat ültem benne, az a kis idő sem ment jól, egyszer a Párom remegve szállt ki mellőlem, olyan gáz voltam.... )

Remélem az oki hozzá állása később sem fog változni. Most jófejnek tűnik, és ez sokat jelent...

Próbált is biztatni, hogy idővel megszokom és olyan természetes lesz beülni az autóba, mint bármilyen házimunkát megcsinálni. Váltani is észre sem veszem hogy váltok amikor kanyarodnom kell, vagy lassítani, megállni... Én bele adok mindent, figyelek arra amit mond...

2016. aug. 4. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!