Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Csigavérnél mennyit kell...

Csigavérnél mennyit kell várni oktatóra? Hogy kell átjelentkezni?

Figyelt kérdés

Már lassan 7 hónapja várok és még mindig csak etetnek, hogy majd találnak oktatót.

Legutobb azt akarták, hogy mondjak le a már befizetett 10 órás "ingyen" óráról és válasszak egy 1200 Ft/ órával többe kerülő alternativát.

Megéri várni? Hogy lehet átjelentkezni?

2016. jún. 22. 15:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ilyen formában, amit a csigavér művel, az megtévesztés, csalás.

Sokan beugranak az "olcsó jogosítvány" trükknek, olyanok is belevágnak a tanfolyamba, akik ki sem tudják fizetni a 120-150ezer forintos, vagy akár még magasabb összeget, mert nekik 70ezerért ígérték a jogosítványt.

Nem hiszik el, hogy a 130ezer már olcsónak számít, 120ezer alatt meg nincs B kategória.

A sok hónapos "várólistára helyezés" is kifogásolható.

a sikeres KRESZ vizsga napjától számított két éven belül sikeres fogalmi vizsgát kell tenni, de aki rászánja az idejét, pénzét arra, hogy jogosítványt szerezzen, nem másfél, két év múlva szeretné azt megkapni.

2-3 hónapnál tovább nem illene jegelni a tanulót, fölösleges tömeget becsalni, ha úgysem tudják őket megfelelően kiszolgálni.

2016. aug. 10. 12:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Én nem jutottam volna oktatóhoz 2 évnél korábban, ezért voltam kénytelen sokkal többet fizetni.

9 hónapot vártam, és nem kaptam semmi visszajelzést, 2 hetes periódusban megnéztem milyen gyorsan haladok a listában is kiszámoltam, hogy még 50 hétig kellett volna várnom kb. oktatóra, utána heti 1x tudtam volna menni (mert alapból ennyit engednek csak, kivéve, ha a sokkal drágább tanfolyamot választod) úgy pedig nem lett volna meg a forgalmi 2 éven belül.

Még mindig a csigavérnél vagyok, de NE MENJETEK HOZZÁJUK HA JÓT AKARTOK!

Tényleg szomorú látni, mikor benézek és látom, hogy ott vannak 20-an a kresz tanfolyamukon és azt hiszik fél év múlva már ott lesz a kezükben a jogsi és mindez 100 000 forint alatt.

Jó vicc, még nem tudják mire vállalkoztak.

2016. aug. 10. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!