Gyakorlati oktatást kezdte valaki mostanában Csigavérnél? KRESZ után mennyit kellett várni?
Szia!
Én C jogsit csináltam náluk. Kb 1hét volt, nem emlékszem pontosan, de max 1-2nap +-. Miért? Mennél oda vagy már rég le vizsgáztál és nincs oktató?
5 hete vizsgáztam kresz-ből. Jelentkeztem még aznap a suliban, mondták, hogy majd hívnak ha lesz autó. Pár nappal később kaptam egy e-mail-t miszerint megnövekedett a várakozási idő, ha gondolom iratkozzam át más suliba. Válasz üzenetben megkérdeztem, hogy ez mit jelent, mert 1-2 hónapot tudok várni. Erre az a válasz jött, hogy valószínű 2 hónapon belül elkezdődik az oktatás, de ezt nem garantálják. Most ismét rákérdeztem, hogy hol áll a várólista mire ezt írták:
A korábbi levelünkben leírtakat továbbra is tekintheti irányadónak.
Nesze semmi fogd meg jól... Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.
Látom, hogy írtad, hogy nem érdekelnek a negatív megjegyzések, de muszáj szólnom, hogy NE (!!!) menjetek a Csigavérhez! Annó én is így áltam hozzá, és -ahogy hozzám hasonlóan rengetegen- nagyon megszívtam. Még ha be is osztanak nagy nehezen, az oktató elhúzza az egész vezetés... Forgalomban nem mehettem gyorsabban mint 30 km/h, 2-es sebességfokozatból feljebb nem váltottam (nem vagyok antitalentum a vezetéshez, most az új sulinál egyértelműen kiderült). Nem magyarázott semmit csak beültetett az autóba és menjünk. Ha kérdeztem, nem válaszolt, teljesen figyelmen kívül hagyott. Az óra elejéről késett 10 percet, és hamarabb be is fejezte 10 perccel. Arról nem is beszélve, hogy nyomta a féket állandóan, én meg nem értettem mi baja a kocsinak... Az pedig teljesen természetes, hogy ő elmegy kajálni meg ügyeket intézni, én meg várok az autóban.
Telefonáltunk azóta felügyeleti szervekhez, de ott közölték, hogy tudják, hogy miket csinálnak a Csigavérnél, de nem tudnak semmit csinálni.... Ennyi, kerüljétek el őket messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!