Mit reagáltatok volna az alábbi közlekedési szituációban?
Taxival jöttem haza. Egyirányú utca, tele parkoló autókkal, így csak az út közepén tudott megállni. Fizettem, már nyitottam az ajtót, amikor láttam a visszapillantóban egy közeledő autót.
Abban a pillanatban, ahogy megállt (én éppen fél lábbal már kint a taxiból) ráfeküdt a dudára. És nyomta, mint süket a csengőt.
Nem mértem le, de kiszállni a taxiból, becsukni az ajtót, majd a sofőrnek a gázra lépnie nagyjából 4-5 másodperc lehet.
Ilyenkor, nem tehetek róla, meglassulok, bár nem szoktam feltartani senkit. Még kicsit csevegtem volna a sofőrrel, kotorásztam volna aprópénz után, hasonlók.
Sofőrként ilyenkor pedig baromi udvariassá válok, beengedek mindenkit magam elé, komótosan indulok el, robbanjon csak szét a feje az idiótának.
Nekem is eldurrant az agyam, úgyhogy a kinyitott ajtóra támaszkodva néztem rá és nem túl úrinősen mutogattam a halántékomra, hogy tényleg ekkora idióta?
Ráadásul három gyerek ült hátul, elől meg gondolom a felesége is láthatóan idegesen gesztikulálva mondott neki valamit. A motorzaj és a felhúzott ablakok (meg a duda) miatt nem hallottam sajnos, hogy mit.
Értetlenül állok az egész előtt, mert ezerszer szálltam már ki ilyen szűk helyen taxiból. A belvárosban is komplett kocsisor szokta tök nyugodtan megvárni, soha egy dudaszó nem volt. Erre a külvárosban kap valaki idegbajt, mert 5 másodperccel később ér oda valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!