Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Itt ebben a közlekedési...

Itt ebben a közlekedési szituációban kinek volt igaza?

Figyelt kérdés
Egy védett útra kanyarodtam jobbra, táblám volt. Jött balról egy kocsi ami úgy fordult be jobbra, hogy azt indexxel nem jelezte. Eléggé siettem ezért magamba mormogtam, hogy luxus indexxelni... az idióta valahogy észre vette, hogy mozog a szám és a kereszteződés közepén megállt, lehúzta a szélvédőt és belém kötött, hogy mit pofázok... megjegyzem a tipikus kigyúrt kopasz... közben meg mögötte is fordultak volna meg mögüllem is mentek kifele pont arra amerre én. Gázt adtam neki és elhúztam, kinek volt igaza?
2016. febr. 19. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Neked természetesen. Az agyműtétes f aszkalap, meg ötig nem tudna számolni egyedül, ha nem lenne keze.
2016. febr. 19. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Neked. Mivek nem vagyok veszekedős ilyen esetben az a válaszom hogy énekeltem :D mert azt is szoktam viszont le*aszom magamban az ilyen ürgéket.
2016. febr. 20. 00:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Neked. Mivek nem vagyok veszekedős ilyen esetben az a válaszom hogy énekeltem :D mert azt is szoktam viszont leb*szom magamban az ilyen ürgéket.
2016. febr. 20. 00:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Na ebben az esetben lehet még rá is húztam volna a kormányt, hogy f0ss0on be. Komolyan azért képes volt megállni, mert figyelte direkt hogy mozog e a szád? Már az autóban sem szabad beszélni vagy mivan? Naná hogy igazad volt.
2016. febr. 20. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Arra nem volt esèly, hogy befosik, mert èn egy Suzukiban ültem Ő meg valami nagyobban.
2016. febr. 20. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:

" az idióta valahogy észre vette, hogy mozog a szám és a kereszteződés közepén megállt, lehúzta a szélvédőt és belém kötött, hogy mit pofázok..."

Nem csak az a hülye, aki kiugat az autóból, hanem az is aki ezt megvárja és visszaszól!

2016. febr. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!