Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szoktatok beszélgetni az...

Szoktatok beszélgetni az oktatótokkal, vagy csend van?

Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik oktató nem beszél, az alkalmatlan a munkájára.
2016. máj. 25. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Normális oktató-tanuló viszonyhoz kell a beszélgetés is.

Vezetés közben többnyire a vezetés tanulás a téma, ilyenkor az oktató magyaráz, de a tanuló is kérdezhet.

Pihenőidőben sokkal szabadabb a beszélgetés, ami nem azt jelenti, hogy vezetés közben nem lehet másról beszélni, csak a tanulásról, de ha már a tanuló képes vezetés közben lazán cseverészni, az jelzés értékű, nem sokára mehet vizsgázni.

2016. máj. 25. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes oktatók próbálják kicsit a hangualtot is oldani.
2016. máj. 25. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Csendben nem lehet tanítani sem. Illetve, ha nem beszélgetne a tanítványaival, akkor az elég kínos tud lenni sok órán keresztül. Mi sokat beszélgettünk az oktatómmal, vicceket mesélt, zenét hallgattunk, és a vége felé már még énekelgettünk is.
2016. máj. 26. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Az oktatónak az a dolga, hogy magyarázza közbe közbe, hogy mi hogyan van. Én nem vagyok egy nagy beszédes, úgyhogy az elején főleg hallgattam, amit magyaráz, esetleg néha kérdeztem. Aztán a sokadik óráknál, már nem nagyon szólt bele a vezetésembe. Volt, hogy facebookozott, aztán ha valami vicces posztot talált, felolvasta nekem.:D Meg akkor már mindenről beszélgettünk közbe.
2016. máj. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!