Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől csendes egy utastér?

Mitől csendes egy utastér?

Figyelt kérdés
Van egy munkásjáratunk konkrétan egy fiat ducato . Kívülről iszonyatosan nagy jellegzetes diesel hangja van beülök semmit nem hallok . A hátsó 4-es ülés mögött egyetlen 0,8-1mm-es lemez választja el a platótól semmi zajszigeteléssel sőt még hátsó ablak is van de a plató zörgését szintén nem hallom . Hogyan lehetséges ez a mai autókban? Rengeteg autó ajtaját láttam már belülről illetve motorterét de sokban semmi féle zajszigetelés vagy rezgéscsillapító anyag nincsen mégis teljesen csendes az utastér főleg egy karattyoló dieselben.

2015. jan. 5. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Hidd el a tűzfal az rendesen le van szigetelve a motorzaj meg nem hátulról jön ott azért nincs.

Egyébként meg mihez képest csnedes? Egy Ifá-hoz biztosan de egy Új ducato-hoz már lehet hogy nem.

2015. jan. 5. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Márpedig a hangszigetelésnek és a szilenteknek köszönhető a csend.
2015. jan. 5. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Rezgés- és zajcsillapító van benne.

Azt most nem tudom hogy az én kocsimnál hogy van, de pl apám kocsijánál a motorháztetőnél is van valami szövet ami hangszigetelő.

2015. jan. 5. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
a fiat dízelek közül egyik sem a csendességéről híres!
2015. jan. 5. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát pedig az új multijet-ek egyáltalán nem hangosabbak mint akármelyik hasonó kategóriájú dízelek.
2015. jan. 6. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!