Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 21 évesen gáz lenne robogóra...

21 évesen gáz lenne robogóra beruházni, mikor a körülöttem lévő velem 1 korúak, már autóval járnak?

Figyelt kérdés

Kocsira lenne a pénzem, fent is tudnám tartani, de sajnálom rá, mert az a bizonyos összeget másra is eltudom költeni.

Tömegközlekedést városon belül meg nem szeretem, mert óránként megy 2 busz, és így menetrendhez kell igazodnom.

2016. máj. 25. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az autó vagy motor számodra az önkifejezés eszköze és menő akarsz lenni, akkor gáz. Ha csak közlekedni szeretnél és a robogó megfelel arra a célra, amire használnád, akkor nincs vele semmi gond.
2016. máj. 25. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak azt vedd figyelmbe, hogy télen cinkesebb robival járni.
2016. máj. 25. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
A kérdés hogy mire van szükséged, ne azzal foglalkozz hogy xy nak mi van.
2016. máj. 25. 21:27
 4/7 BiTOPro97 ***** válasza:

Várom az autóm, de addig is lenne kölcsön autó, de nagyon élvezem most a 500ccm-es Honda CB-t, amit második neki futásravettem és választottam. Előtte két közeli rokon 250-esem volt használatban.

Robogó biztonságosabb sokszor, sokszor meg nem. Vespa-k kívül nekem olyan mind a mopedautó. De ez is csak egy, és egy "sok" éve motoros véleménye.

2016. máj. 31. 04:03
 5/7 BiTOPro97 ***** válasza:
"közeli" : egy enduro és egy cross 250-es Honda
2016. máj. 31. 04:09
 6/7 BiTOPro97 ***** válasza:
Meg ez kettő 125-ösban is - nagy bátyám motorokat is gyűjt.
2016. máj. 31. 05:37
 7/7 BiTOPro97 ***** válasza:

Milyen szintű motoros rutinod van?

Nyári hétköznapi: 0-2 év - inkább robogó

Nyári hétköznapi: 2+ év - inkább motor, de "lesz még tél"

Mind a négy évszakban több év, akkor nem ciki, sőt menő és jó választás egy 125-ös motor, de csak akkor ha nem "menőzől" vele.

2016. jún. 1. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!