Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy városba milyen autóra...

Nagy városba milyen autóra célszerű beruházni? Munkába járás a célom.

Figyelt kérdés
A vw lupo 3L-re gondoltam mivel alacsony a fogyasztása és automata váltós és kicsi, könnyű vele parkolni.

2016. febr. 7. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jó választás lenne mint takarékos autó, de nagyon megbízhatatlan, a motor sem a legjobb, az az automataváltó pedig ha elromlik, senki sem tudja megcsinálni, vagy ha igen, akkor többszázezerbe kerül.

Ajánlanék inkább benzines Lupot, vagy hasonló kisautót benzinmotorral. Vagy ha ragaszkodsz a dízelhez, akkor ottvan például a VW Polo 1.4 TDI, az elég jó motor, vagy Ford Fiesta 1.4 TDCI.

2016. febr. 7. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Mellettunk az egyik srac egy Renault Twizyvel jar. Nem igazan van auto formaja, nem fer 2 embernel tobb, nem tul gyors, megis valamiert nekem varosba tokeletesnek tunik.
2016. febr. 7. 20:36
 3/10 veterán vas ***** válasza:

Nagyon fapados jármű, és tényleg csak munkába járásra alkalmas.(hátsó ülése, és csomagtartója csak "elméletileg" van az autónak)

Konditerembe nem kell ezentúl járnod, olyan nehéz a kormánya.

Azt hallottam nem szívesen vállalják a javítását, és ritka -ebből következőleg drága- az alkatrész hozzá.

Csak a dízel verziót vezettem, de az, nem álmaim autója. :(

2016. febr. 7. 20:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utána nézek az ajánlott autóknak.

2016. febr. 7. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:

A VW Lupo 3L -el az a gond, hogy olyan bonyolult műszaki tartalommal rendelkezik amelynek karbantartása meghaladja a szerelők képességeit, ha van a közeledben egy profi hozzáértő szerviz akkor akár jó választás is lehetne.

Én inkább egy újabb, kevésbé ritka kisautót vennék erre a célra.

2016. febr. 8. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Körülbelül mennyit szánnál rá?
2016. febr. 8. 15:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Igazából nem nagyon ismerek szervizest.

Maximum 800ezer ft.

2016. febr. 8. 21:10
 8/10 veterán vas ***** válasza:
Ha ez az összeg tartalmazza az átírás, eredetvizsgálat, egyebek árát is, akkor nehéz lesz egy jó állapotú megbízható lupot venni.
2016. febr. 8. 21:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Értem.

Talán egy újabb ford fiestával jobban járnék.

2016. febr. 9. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Peugeot 206
2016. febr. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!