Nagy városba milyen autóra célszerű beruházni? Munkába járás a célom.
Nagyon jó választás lenne mint takarékos autó, de nagyon megbízhatatlan, a motor sem a legjobb, az az automataváltó pedig ha elromlik, senki sem tudja megcsinálni, vagy ha igen, akkor többszázezerbe kerül.
Ajánlanék inkább benzines Lupot, vagy hasonló kisautót benzinmotorral. Vagy ha ragaszkodsz a dízelhez, akkor ottvan például a VW Polo 1.4 TDI, az elég jó motor, vagy Ford Fiesta 1.4 TDCI.
Nagyon fapados jármű, és tényleg csak munkába járásra alkalmas.(hátsó ülése, és csomagtartója csak "elméletileg" van az autónak)
Konditerembe nem kell ezentúl járnod, olyan nehéz a kormánya.
Azt hallottam nem szívesen vállalják a javítását, és ritka -ebből következőleg drága- az alkatrész hozzá.
Csak a dízel verziót vezettem, de az, nem álmaim autója. :(
Köszönöm a válaszokat!
Utána nézek az ajánlott autóknak.
A VW Lupo 3L -el az a gond, hogy olyan bonyolult műszaki tartalommal rendelkezik amelynek karbantartása meghaladja a szerelők képességeit, ha van a közeledben egy profi hozzáértő szerviz akkor akár jó választás is lehetne.
Én inkább egy újabb, kevésbé ritka kisautót vennék erre a célra.
Igazából nem nagyon ismerek szervizest.
Maximum 800ezer ft.
Értem.
Talán egy újabb ford fiestával jobban járnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!