Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem volt nálam a bérletem...

Nem volt nálam a bérletem amikor jött az ellenőr és leszálltam a buszról. Utánam jött, én eg elszaladtam. A BKK behajtó autók cikáztak körülöttem a környéken. Miattam? Elkaphatnak? Sikerült hazaérni de a busz kameráján rajta vagyok.

Figyelt kérdés

2015. okt. 14. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
A kamerán az nem látszik, hogy nem volt nálad a bérleted.
2015. okt. 14. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:

A BKK-nak nincsenek "behajtó" autói. Forgalmizavar-elhárítókat láthattál, de ők nem foglalkoznak jegyellenőrzéssel vagy követeléskezeléssel.

Ha tudomásodra hozta, hogy rendőri intézkedést kér és te ennek ellenére szaladtál el, az baj. Ha nem mondott ilyet, akkor nincs mit tenni.

2015. okt. 14. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

"BKK behajtó autók cikáztak körülöttem a környéken."

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tiszta Bourne-rejtély ba*meg, hogy élted túl végül? Autósüldözés volt? Vagy metrós?

2015. okt. 14. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
:"DDDD
2015. okt. 14. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A többi civil autó szerintem mind TEK-es volt, meg nemzetvédelmis. Sőt, tán még a CIA is ott volt. Apám, örülj, hogy még élsz.
2015. okt. 14. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Villamossal is tudnak uldozni:

[link]

Komolyra forditva a szot: nem teged kerestek, BKK-nak nincsen behajto autoi.

2015. okt. 14. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked löt-TEK. :D
2015. okt. 14. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Mikor te már nem a BKK járatán vagy az ellenőrnek semmi köze hogy neked van a bérleted vagy nincs!
2015. okt. 15. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!