Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes-e abbahagy...

Szerintetek érdemes-e abbahagynom a vezetést? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Ma buktam 4x-re forgalmin és már úgy érzem,hogy nincs értelme tovább erőltetni,mert reménytelennek érzem a helyzetet. Eddig is busszal és biciklivel jártam-keltem és úgy néz ki ez így is marad.

Szerintetek nagy szégyen az a mai világban,ha valakinek nincsen jogosítványa ? Nem tartanak-e ezért lúzernek ?

2016. máj. 9. 15:55
1 2
 11/16 Beviz Elek ***** válasza:
0%

Na hát ez az....

Minek olyan embernek jogsi aki kényszerből vezet? Értem én hogy el tudsz izzadva vezetni A-ból B-be, de ez így nem helyes. A forgalmat át kell látni, kiszámíthatóan kell vezetni és odafigyelni a többiekre. Nyugodtan lehet gyorsan hajtani amíg ilyennel nem futsz össze, csak sajnos ninxs a kocsin felkiáltójel hogy vigyázz...

Sokkal kiszámíthatóbb és sokkal biztonságosabb és sokkal megnyugtatóbb ha a nyomulós BMW-k vannak körülöttem, nem pedig a sokszor bukott aki utál vezetni és nem látja át a forgalmat

2016. máj. 11. 00:54
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Fuuu de buta vagy :D

Tényleg nagyon jó nyomni neki mint egy gyökér...aztán szarni mindenre mert "atlátom a forgalmat" "véremben a vezetés" :D pont az ilyenek miatt van annyi baleset. Engem forgalmin azért buktattak meg mert 2x is megnéztem , hogy jön e valami állat, mert én inkább mentem biztosra mint , hogy összetörjék a kocsimat vagy esetleg otthaggyam a fogam...ha mindenki így vezetne, fele annyi baleset sem lenne.

2016. máj. 11. 06:32
 13/16 Beviz Elek ***** válasza:
0%

Lehet azért buktál meg mert Looser Józskaként nagyon betoji voltàl pedig Mucsaröcsögétől Tokyo-ig üres volt az út.

Nem összekeverendő

a, nyomjuk ki a szemét úgyis halhatatlan vagyok és

b, menjünk lendületesen, hagyjuk le a töketleneket.

Természetesen nem azt mondtam hogy nyomjunk le, szorítsunk le mindenkit és városban csapassuk 130 fölött, hanem egyszerűen annyit hogy az útviszonyok függvényében túl lehet lépni a sebességhatárokat és haladósan, előrelátóan is lehet közlekedni.

Pl mikor az éjszaka közepén szinte üres a pálya, lehetne tekerni 200-zal is akár, de az érzéketlen tuskó simán kicsap az orrod előtt 98-cal előzni egy kamiont.

Nem, nem én voltam a sofőr, én messziről láttam hogy elég tempósan jön a másik, előrelátóan annyi gázt adtam hogy fékezés nélkül elengedhessem és utána előzhessek, de az előttem lévő simán kivágott.

Teljesen mindegy hogy mennyivel jön a másik, a tükör azért van hogy használd. Mindig, minden alkalommal tudni kell hogy hol és milyen autó közlekedik, nem a sávváltás pillanatában kell megkeresni a tükröket.

Látod a városban a másikat ahogy a töketlenkedőket előzgeti. Igen, a fejedben lejátszódik hogy milyen veszélyes, sávokat vált és gyorsabban halad. Nem mindenkinek kihívás a sávváltás... Lehet hogy te a motorháztetőd elé nézel és elképzelésed sincs hogy mi törtènik körülötted, te nem látsz bele a másik fejébe. Én ilyenkor tudom a mögöttem lévő 10-15 autót hogy mit csinál és mennyivel megy (jön-e gyorsabb, stb), és látom előre a többi 15-20-at hogy mit bohóckodnak, előre tudom hogy hol, mekkora hely lesz.

Alig fékezve feleidő alatt átmegyek a városon míg te gáz-fék-gáz-fékkel vonatozol.

Örülök hogy rendesen szétnézel, akkor kérlek hogy ne olyan legyél mint sokan. 2x szétnéznek mindkét irányba, majd kikanyarodnak az orrom előtt.

2016. máj. 11. 07:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem voltam betoji..simán jobban megnéztem a kereszteződéseket.

Nyílván ha csak enyhén mész gyorsabban akkor rendbenvan. De én maradok annál, hogy ink betartom...halt már meg barátom autóbalesetben, pont egy gyorshajtó miatt...(30 as övezetben, jobbkezes úton balról majdnem 100 al telibe kapta, pont ezért nézek mindig 2x is be mert lehet még élne ha ő is ezt teszi....) Persze...van aki annyira biztosan vezet , hogy mehet gyorsabban, édesapám is ilyen, de én nem és inkább legyen valaki sokkal körültekintőbb mint túlságosan is magabiztos.

2016. máj. 11. 13:39
 15/16 anonim válasza:

Ne add fel!Nincs veled semmi baj!Ideges lehetsz és ez gátol,lehet az oktatóddal sem vagy egy hullámhosszon és az is fusztrál.

Én is most csinálom,de mivel meló(ott káosz van,sok lett a meló,rogans,kapkodás) után éhesen,fáradtan futok be már amikor ráér az oktató és még félek is,sokszor nem jön össze.

Pl. Van hogy amint mondja az oktató jobbra megyünk tovább sáv váltás lesz előbb indexszelek,a után nézek körül és ha ez a 2 meg volt megyek át,utálja hogy egyből indexszelek amint svváltst mond.Jól kiakad ekkor.Vagy indulásnál is ha előbb rakom ki az indexet,utána teszem sebességbe azon is kiakad.

Folyton pluszt akar vetetni,vizsga szóba se jött,meg le is akar adni lehet,mert mindig mondja ezt-meg ezt hányszor csináltuk már pl beállásoknál ,velem nem csinálta vagy alíg és ezt meg is mondom, amikor lecsesz hogy nem megy.Ő rengeteg diákot oktat én meg csak egy oktatóhoz megyek így bőven emlékszem hogy gyakoroltunk vagy nem beállásoknál.

Én is ki vagyok már,mert szeretném le tudni az egészet,pénzben is sok,egy fillérem se marad,egyik felé megy a jogaira,másik még haza!

Szörnyű.Kifáradok a munkahelyen mert folyton csúszások vannak,hajtunk egész nap és a nap végére összejön,de utána munkahelyről fuss be vezetni,rohansz ott is hogy odaérj,és agyilag ki vagy már égve majd nem tudsz koncentrálni,ne úgy megy ahogy szeretnéd,ekkir lecsesznek érte majd utaz még haza is és otthonos van mindig mit csinálni.

Nagyon megtudják érteni ám!Ne add fel én is próbálom még picit kitartani,küzdeni!Tedd te is ezt!

Hányszor lehet vizsgázni mielőtt oestre felküldenének amúgy?

2016. jún. 12. 15:45
 16/16 anonim válasza:
Rutinos,tempós vezetőkről annyit érdemes módon ők csinálnak sok balesetet,10-ből 7-en körforgalomtól kimenet nem indexszelek,index nélkül változhatnak sávot.Mosthogy tanulók vezetni állandóan ezt tapasztalom.
2016. jún. 12. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!