Érdemes lenne abbahagynom ezt a sportot, ha így állok hozzá mostanában?
Na most sok felesleget adtál le, vagy alapból vékony vagy?
Amúgy vissza fog jönni az a sok felesleg.
Ellenben az elborult agyú internet swarceneggerekkel én azt mondom, hogy teljesen normális hogy elveszítetted a motivációdat. Ez egy teljesen hétköznapi dolog, gondolj csak egy új fsza munkahelyre ahova bejársz, pörögsz, imádod csinálni. 1-2 év múlva meg beleszoktál már, csak a szokásos napi robotot jelenti számodra.
Én annyit tanácsolok, hogy egyetlen egy dolgot dönts el: SPORTOLNI akarsz e. Nem az hogy "jól kinézni" (ugye a tipikus ostoba testépítő hozzáállás), hanem hogy jót tesz e neked, jól érzed e magad a sportolástól.
Ha igen, akkor vagy keress magadban, magadnak motivációt, célkitűzés (pl: felmegyek 80 kilóra, vagy 150 el nyomok fekve). Vagy keress más sportot, ahol a mozgás ismét motivál, energiát ad, örömet okoz.
Kettlebell ilyen téren sztem jó, ott folyamatosan látod a progressziót, azáltal elég jó (érdemes csoportban am), vagy tudom is én. Bármit próbálj ki ami megtetszik.
Ha viszont csak azért csinálod hogy "jól nézz ki", és nem hiányozna a sport, akkor hagyd a fenébe. Csak kínzod magad azzal, hogy magadra erőlteted, ésatöbbi.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy, ha lusta vagy ne sportolj, hanem ha inkább teher az életedben, keress más hobbit (a tv-pc előtt tespedés nem az), ami örömet okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!