Mit csináljak anyámmal? Nektek is ilyen volt az elején, vagy én vagyok ennyire megbízhatatlan?
A példád pont rossz, mert egy bunkó paraszt voltál. Egyébként vannak ilyen emberek akik annak is végigszövegelik annak is aki nem 1 de 10-20 éve vezetnek. Nagyon nem tdusz mit csinálni.
"-Itt így-úgy csináld, figyeljél.
-Vezetsz te, cseréljünk?
-Nem-nem, vezess csak.
-Én is így gondoltam, én vezetek pont. Ne szólj bele."
Ennyi.
Nyugi, az enyém apámmal is ezt csinálja, csak neki éppen 32 éve van jogsija és legalább azóta házasok is :D
Azért van két füled, hogy egyiken be, a másikon ki, ilyenek egyes nők :)
A legjobb megoldás szerintem is az, hogy kerek-perec közlöd vele, hogy vezessen ő, vagy maradjon csöndben.
Esetleg ettől függetlenül egyszer ha ő vezet, pofázd végig az utat, de úgy istenesen:
Figyelj, piros a lámpa, vigyázz, fékeznek előtted! Vigyázz, vigyázz, meg fog állni! Most indexelj. Jobbra, mert arra fogunk menni. Jó, ügyes vagy. Figyelj, kanyarodik az út. Stb.
Mit csinálj? Ne vezess, mikor vele vagy. Hagyd rá.
Nekem apám ilyen, az oktatómnál is kötsögebb volt, pedig az se volt semmi. 4 éve elmúlt, hogy jogosítványom van, több 10 ezer levezetett kilóméter, éjszaka is, nagyvárosban is, és eddig csak a saját kapunkat sikerült elütnöm, tolatás közben. :D
Általában 200 méter után már beszól valamit, és mindig nagyon összekapunk, úgyhogy újabban inkább nem vezetek amikor ott van ő is.
Van aki ilyen, most zavar, aztán majd még hiányzik is, mint ebben a filmben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!