Tegnap este megbüntettek Szlovákiában és mivel helyszínen nem tudtam fizetni, kaptam egy zöld postacsekket. Szlovákiában biztosan be tudom fizetni, viszont pénz hiányában ezt nem tudom megtenni. Magyarországon megoldható ennek a befizetése?
Figyelt kérdés
500 eurós bírságról van szó. Jogos, kamionnal bementem egy 12 tonnás tiltásba, kijönni csak a másik végén tudtam, ahol vártak a rendőrök.2016. ápr. 16. 07:52
1/3 anonim válasza:
Atutalassal tudod kifizetni, rajta van a szamlaszam es gondolom a kozlemenybe az ugyirat, vagy valamilyen azonosito.
2/3 A kérdező kommentje:
Így van, ez jarható út.
Köszönöm a választ!
2016. ápr. 16. 09:44
3/3 anonim válasza:
Pár ft kezelési dij is lesz abban mert nemzetközi utalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!