Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon leszek ma este. Ez szánalmas?
19 éves lány vagyok és itthon töltöm a szilvesztert. Hívtak egy helyre bulizni, de egyszerűen nincs kedvem elmenni. Magamat meg ismerem annyira, h ha nem tetszik vmi, akkor képtelen vagyok jópofát vágni a dolgokhoz. Ergo csak elvenném a többiek kedvét is és én pedig egy hisztis p.csának látszanék.
A másik gondom, h augusztus óta bele vagyok habarodva egy srácba, aki visszautasított. Ő kezdeményezte a kapcsolatot, de vhogy beijedt, vagy nm tudom... Sokáig összejártunk, jól elvoltunk én beleszerettem, mikor elárultam neki, h mit érzek közölte, h bár kedvel és tetszem neki, nem tudja viszonozni. Azóta nem beszéltünk, kerek 40 napja...
Én meg csak nézem a facebookját és látom, h bulizik és jól van és megvan, és a szívem kiszakad a helyéről...
Egyszerűen megbolondultam az egészbe.
Szerintem az lenen szánalmas, ha megadra eröltetnél valamit, amit nem akarsz.
Én is "itthon" leszek, mert messze vagyok a hazámtól és akik hívtak szórakozni....... hát a lényeg, hogy nem érezném jól magam velük.
22/F
Sztem nem. Ha nem akarsz, nem mész. Én se megyek sehova nem is vagyok az a partyarc... :D
17/f
Értem én ezt. De lehet, h lenne kedvem menni... ha nem történt vna meg ez az eset. Értitek? Hogy egy pasi ennyire megtörjön...
Nem csak most nincs kedvem semmihez, soha nincs kedvem semmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!