Forgalmi vizsgán tényleg pofára mennek a vizsgabiztosok? Hallottam olyat, hogu a tanuló patentül vezetett, nem tetszett a pofija, és bukta.
Hpgyne, pufialapjan dole l . nmi más,
botsch, telórpé irtam
"és az oktató is elismerte. "
Biztos volt ott más is, csak azzal nem dicsekedett el a haver. A pasik a farkukat látják megrövidülni, ha kiderül, nem jól vezetnek :)
Köszönöm az iqs választ kedves első... :)
2ik... Hát,akkor kb 10ből 7-8 embernek nem sikerült Te vagy a nagy jampi ,akinek elsőre ment. Nincs miről beszélnünk....:D
3ik.15 éve ismerem,had döntsem már én el,mikor mond igazat... :)
"3ik.15 éve ismerem,had döntsem már én el,mikor mond igazat..."
Persze, döntsd el te!
De akkor minek írsz ki ilyen kérdést, ha előre eldöntötted a választ?
( Nem "telóról" írtam.)
"azért bultatták meg egyszer ,mert (akkor még lehetett) sárgán átment,majd a köv lámpa is sárga volt. Az oktató belefékezett ,mondvánhigy a 2ik sárgán"
Probléma?
Soha nem volt olyan szabály, hogy a sárgán MÉG át lehet menni, a kivétel az, amikor MÁR nem tud biztonságosan megállni, át KELL menni.
Átment egy sárgán, amelyik előtt valószínűleg meg kellett volna állnia, de azt még elnézték neki, a következő sárgán is átment, amit már nem toleráltak. - teljesen jogosan bukott meg.
Lehetnek, sőt biztos vannak esetek, amikor a vizsgabiztos, vagy az oktató g*ci a vizsgán, de sokkal több az olyan eset, amikor a vizsgázó hiszi magáról, hogy ő jó volt, szándékosan szúrtak ki vele, holott jogosan bukott meg.
Nagyon sok ismerősömmel került már szóba a forgalmi vizsga, érdekes, olyanok hibáztatták a vizsgabiztost, akikre egyébként is jellemző, hogy hárítják magukról a felelősséget, mindig más a hibás...
Vannak olyanok, akiknek elsőre sikerült a vizsga, akik buktak, többnyire beismerték, hogy jogosan, pedig voltak bosszantó apróságnak tűnő okok, s ilyen a sárga lámpánál meghozott rossz döntés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!