Bence950 kérdése:
Van-e tanuló jogosítvány?
Figyelt kérdés
Az iskolánkban egy nyolcadikas fiú mopeddel jár iskolába, és azt mondta az osztálytársaimnak, hogy lehet tanuló jogsit kapni hatodik osztálytól. Létezik ilyen?2016. ápr. 10. 15:11
1/7 anonim válasza:
Nem. Két lehetőseg van:
1) Nincs jogsija, ezért kamuzik.
2) 14 éves kortól szerezhet M kategóriás jogsit, amivel 50ccm-ig vezethet mopedet. Tehát kétszer évet ismételt már, ezért kamuzik.
2/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy tanuló jogosítvány.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És az 50cm3-s jogosítványhoz be kell tölteni az általános 8 évfolyamot?
2016. ápr. 10. 15:37
5/7 anonim válasza:
@Első: Nem feltétlen bukott. Én is 15 évesen fejeztem be az általánost, és egyszer sem buktam. Csak év-vesztes voltam, így 7 évesen kezdtem az egészet. Volt nekem is nyolcadikba osztálytársam, aki fiatalabb volt nálam, és robogóval járt, AM jogsival. De az nem tanuló jogosítvány.
6/7 anonim válasza:
Kort néznek nem iskolai végzettséget.
7/7 anonim válasza:
Így van, annyi kritérium van, hogy írni és olvasni tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!