Mi az a macisajt?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom, olvasom, de nem tudom, mi ez. Ez az elsőbbségadás kötelező tábla? Netán ennek egy külön kategóriája? Vagy bármely háromszögletű (figyelmeztető) táblát jelenthet?2016. márc. 24. 07:38
1/10 anonim válasza:
Az hagyomanyosan az elsobbsegadas kotelezo tablat jelenti. Egy ures haromszog, mindenfele jelek nelkul, pont mint egy darab mackosajt.
2/10 Koplárovics Béci válasza:
A STOP tábla.
A formája miatt macisajt. A kerek dobozos Medve sajtban 8db volt, azért lett macisajt a tábla.
3/10 Koplárovics Béci válasza:
Upsz, én a stop táblára használom a macisajtot, más meg a sima elsőbbségadásra :)
4/10 anonim válasza:
Én a háromszöges elsőbbségadás táblára használom, de ezek szerint vannak akik a stop táblára :-)
Megint tanultam valamit.
5/10 anonim válasza:
Hajrá Zalaegerszeg. :)
Béci! Elsőbbség adás táblára mondják. :)
De a lényeg, hogy meg kell állni ha azt mondják "vigyázz macisajt"
6/10 anonim válasza:
Így se angyon hallottam még. :D
7/10 anonim válasza:
Én már erre is megállok :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2016. márc. 24. 18:28
9/10 anonim válasza:
Kb. 0,3 mp alatt találta a gugli:
10/10 anonim válasza:
Én most hallom azt először, hogy valaki a stop táblára használja. A stop tábla 8 szögletű a macisajt doboza meg kerek.
A macisajt egy szeletét, ami 3szög, az élére kell állítanod, hogy a rajta lévő maci fejjel felfelé feléd nézzen. Élére állított 3szög jelző tábla az elsőbbségadás kötelező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!