Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mekkora fizetessel tudnek...

Mekkora fizetessel tudnek fenntartani egy Jaguar XF-et?

Figyelt kérdés

Programozadt illetve utana szoftverfejlesztest fogok tanulni. Igaz, hogy programozast is 2 ev mulva fogok kezdeni tanulni, de az alomautom egy Jaguar XF (2012-tol felfele:))

Ilyen diplomaval tudok venni egyet?

2016. márc. 20. 15:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A diploma nem fizető eszköz.
2016. márc. 20. 15:44
 2/14 anonim ***** válasza:

Igen tudsz, nekem sajna egy EÜ végzettséggel csak egy régi Suzukit adtak, pedig kértem mást is de csak Suzukira lehetett beváltani.

Most komolyan, egy dolgozó magyar, hogyan tudna egy ilyen luxus autót venni ?

Ja és számolj úgy, hogy 700-800 ezer egy évben.

2016. márc. 20. 16:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Sejtem, hogy a diploma nem egy fizetoeszkoz, de ha van egy nem bufes diplomad, es jo is vagy benne, akkor tobbet keresel, mint egy jo hegeszto.
2016. márc. 20. 16:36
 4/14 Tomcatters ***** válasza:
72%
Ha csak nem a földközitenger olajfurototnyain vagy heggesztő ... ott baromira sokat keresnek az emberek havi 4-5mila tisztán ,de alá kell irnod ha joltudom 30 -35 évre egy szerződést,h addig nem mehetsz el vagy visszakell fizetned mindent amit addig kerestél :)
2016. márc. 20. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Vagy egy rossz hegesztő. bufes diploma??? Az mi ??

Drága dolog egy ilyen autó, ott van pl. a automatába a olajcsere, ami nem 40 forint.

2016. márc. 20. 17:52
 6/14 anonim ***** válasza:
2012-től kb 7-8 misitől felfelé indulnak... ha eljutsz oda, hogy ezt egyben ki tudd fizetni, akkor már majd fenn is tudod tartani.
2016. márc. 20. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Na jah, a hegesztő az nagyon rossz példa volt :D

Szerintem nem akarod tudni mennyi egy hegesztő búvár órabére :D

Ilyenbe csak úgy szabad belefogni, hogy van korpa tisztességesen. KPban kicsengeted és van még minimum ugyanennyi szabad kapacitás, amit szükség esetén felhasználhatsz. Egy Jaguar futómű felújítás gyári alkatrészekkel alapból horror, ha légrugós is akkor bőven 7 jegyű és ez még csak egy futómű felújítás.

2016. márc. 20. 22:13
 8/14 anonim válasza:
27%
Sajnos akármennyire nehéz elfogadni Magyarországon nem.
2016. márc. 26. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Hogyne lehetne ilyen autód Magyarországon. Sokkal drágább autók szaladgálnak az országban, de egy új passatnak is 8 millió körül van az ára és hány passat rohangál az utakon. Ha szabadúszóként vagy programozó bőven kereshetsz annyit, hogy ilyen autód legyen. De nagyobb multiknál seniorként, vagy vezető beosztásban is simán.

Nyilván ez nem egy olyan autó, amit a minimálbéres boltos Mari is megengedhet magának, de ez így van rendjén.

2016. máj. 8. 21:04
 10/14 anonim ***** válasza:
20%

#9-es! Ez miért van így rendjén ? Most nem boltos legyen a példa hanem én azaz mi

EÜ dolgozó vagyok kevesebbet keresek mint a kisboltos a állomás mellett, de kétszer többet dolgozok és sokkal veszélyesebb melót űzök, nem tudom hova megyek ( csak címet ) kvázi nem tudom, hogy el leszünk e verve ( volt már több ilyen) a foglalkozásunk az életmentő ember életeket mentünk ha úgy van és minimálbért kapunk ( a doki és a mentőtiszt persze többet keres) én miért érdemlem azt, hogy 21 éves Autóval járjak 15 év munka után sikerült a utánam dobott Skodát letennem? Lehet én csinálok valamit rosszul vagy nem tudom de az lenne a normális ha a boltos néni is vehetne magának egy Passatot.Ne az legyen rendjén, hogy ha minimálbért kapsz akkor annyit is érsz s egyebek. De ügye aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni, a kivétel erősíti a szabályt persze. Az lenne a normális ha a kérdező egy mezei rendszergazdaként lazán megvenné magának és fenn is tudná tartani a álomautóját, ami nem nagy összeg, persze csak nekünk magyaroknak az.

Künn élő eü-s kolléga most vett egy S-Mercit 4 éves autót 2 év után. Miről beszélnünk ?

2016. máj. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!